Bon ritme en el formatiu del futbol sala

Des de el Juvenil a l’Aleví, s’emporten els tres punts en el seus partits

Bona jornada a nivell de resultats pels més petits i més joves de la secció de futbol sala blaugrana. Triomfs del Juvenil, cadet, Infantil i Aleví, al llarg del cap de setmana.

L’Infantil guanya amb emoció final

El partit ha començat amb el conjunt visitant defensant-se bé al seu camp. Les primeres ocasions eren a favor dels blaugranes, i la falta d’encert en la finalització i la bona actuació del porter visitant no permetien moure el marcador. Al min 10, Eudald rematava un còrner al segon pal després d’una assistència de Victor Ramos.

Dos minuts després, Victor Ramos culminava una gran jugada individual desbordant per banda i marxant de 3 rivals feia el 2-0 amb un bon xut. Al minut 13 novament Victor Ramos feia el 3-0 de volea després d’una gran passada que li ha fet Dani des del córner.

Uns segons més tard, Dani aconseguia el 4-0 recuperant una pilota en primera línia, i definint magistralment amb un gran moviment de pivot. Al minut 19, els visitants han retallat distàncies amb un golàs des del seu propi camp, però abans d’acabar Akim en un contraatac ha assistit al segon pal a Dani que ha fet el 5-1.

A la segona part, l’infantil no ha estat encertat i l’hi ha faltat certa precisió en el joc. Al minut 25, el rival ha apretat i ha aconseguit el 5-2 després d’una pèrdua de pilota local.Als últims minuts, amb una altra bona jugada els visitants feien el 5-3. I amb un doble penal a falta de 25 segons han fet el 5-4 definitiu.

Triomfs amplis

Els més petits, l’equip aleví va superar el Castedefels per 3 a 7 a domicili i el juvenil es va emportar els tres punts amb un 12 a 1 davant l’Acció Sant Martí.

El Cadet també va resoldre el seu partit de manera contundent en imposar-se per 7 a 1 al CET10 FS.