FC Barcelona Lassa – Recam Làser Caldes: La defensa del liderat comença al Palau!

FC Barcelona Lassa – Recam Làser Caldes: La defensa del liderat comença al Palau!

(19.00 hores, Barça TV) Després de recuperar la primera posició en l’última jornada, els blaugranes reben la visita d’un Caldes “molt competitiu”

En l’última jornada es va fer la feina que calia. Es va aprofitar l’ensopegada del Liceo contra el Vendrell (4-1) per superar l’Arenys de Munt (3-9) i recuperar el desitjat liderat. Ara falta un terç de l’OK Lliga i cal defensar la primera posició amb victòries. I la primera oportunitat per fer-ho és aquest diumenge (19.00 hores, Barça TV i OK Liga TV) davant el Caldes Recam Làser.

Els líders tornen al Palau amb tots els homes disponibles i amb el desig de sumar la cinquena victòria en la cinquena jornada de la segona volta per, després, afrontar amb plena confiança la Lliga Europea (visita a Forte dei Marmi) i la Copa del Rei. “El Caldes ja ens ho va posar molt difícil a la seva pista (0-1), i ara esperem que sigui més plàcid, que vingui molta gent al Palau i que el partit se’ns posi de cara”, va advertir Edu Castro després de l’últim entrenament de la setmana. “Estem contents per haver recuperat el liderat, però queda molt Lliga i hem de posar els cinc sentits a la pista”, va declarar el porter Sergi Fernández.

El Caldes comença la vintena jornada d’OK Lliga en onzena posició, amb sis victòries, cinc empats i vuit derrotes. Els d’Eduard Candami es caracteritzen per ser “un equip molt competitiu, ràpid, jove i batallador”, i hi destaquen jugadors amb passat a lhoquei formatiu blaugrana, com el porter Cesc Campor i els golejadors Xavi Rovira, Ferran Rosa i Pol Galbas (nou gols cadascun). Els germans Acsensi i Jacint Molera també són peces que cal tenir en compte de lequip calderí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut