Edu Castro: “Hem trobat el model de joc que buscàvem des del principi”

Edu Castro: “Hem trobat el model de joc que buscàvem des del principi”

El tècnic blaugrana es mostra satisfet pel liderat de l’OK Lliga, però adverteix que “encara poden passar moltes coses” i que el Caldes “és un equip molt competitiu”

El Barça Lassa d’hoquei patins ha realitzat aquest divendres l’últim entrenament abans de la visita del Caldes Recam Làser aquest diumenge al Palau (19.00 hores, Barça TV). Es tracta del primer duel en què l’equip blaugrana podrà defensar el liderat assolit la setmana anterior a Arenys. “El Caldes ja ens ho va posar molt difícil a la seva pista (0-1) i ara esperem que sigui un partit més plàcid, que vingui molta gent al Palau i que el partit se’ns posi de cara”, ha explicat Edu Castro. Sobre el proper rival, l’entrenador també ha comentat que “és un equip molt competitiu, molt ràpid, jove i batallador. Té jugadors formats al Caldes i també al planter del Barça”.

El tècnic barcelonista s’ha mostrat satisfet per haver recuperat el liderat, però ha advertit que encara falta molt per acabar la temporada. “Queda un terç de Lliga!” “Deu partits semblen pocs però poden passar moltes coses”. L’equip es troba dos punts per sobre del Liceo després d’haver ofert un bon nivell de joc a l’inici de la segona volta: “Creiem que hem trobat el model de joc que buscàvem des del principi, i això s’està traduint en gols”. “Ja s’havia traduït en solidesa defensiva i, de cara a les competicions que hem d’afrontar, això ens pot ajudar a creure més”.

Sergi Fernández: “Queda molta Lliga i hem de posar els cinc sentits a la pista”

El porter blaugrana també ha analitzat la situació de l’equip davant els mitjans de comunicació: “Estem contents per haver recuperat el liderat, però queda molt Lliga i hem de posar els cinc sentits a la pista”. El porter calderí ha destacat que el rival d’aquest diumenge “és un equip molt perillós, que juga molt bé al contraatac amb jugadors joves i ràpids”. Sergi Fernández també ha aprofitat “per fer una crida a tota l’afició perquè és un bon dia i un bon horari per venir a veure hoquei”. “Hi ha futbol abans i esperem que hi hagi un pavelló ben ple que ens ajudi a aconseguir la victòria”.

El 10 blaugrana ha subratllat també que “ara s’acosta la part maca de la temporada” i que l’equip “està en una línia molt bona”. “A poc a poc estem millorant els aspectes ofensius i defensius”, ha assegurat. “Després del partit d’aquest diumenge ja pensarem en la Lliga Europea i la Copa del Rei”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut