El planter es reivindica golejant la selecció alemanya (11-1)

Gran ambient a Balaguer, amb més de mil persones per presenciar el triomf blaugrana amb gols de Cardona (2), Rivillos, Luis García (2), Dyego (2), Closas (2), Hoffman, en pròpia porta, i Uri Santos

Segon amistós durant l’aturada per l’Europeu i segona victòria d’un Barça Lassa integrat majoritàriament per jugadors del filial i amb només tres jugadors del primer equip: Juanjo, Rivillos i Dyego. Al marge de la golejada i el bon paper del planter davant de la selecció alemanya (11-1), el més destacat del partit ha estat la festa que s’ha viscut a Balaguer, amb un gran ambient a les graderies i més de mil espectadors.

El Barça Lassa ha fet valer la seva superioritat tècnica davant d’una selecció alemanya ambiciosa i carregada d’il·lusió. Els blaugranes han monopolitzat la possessió de la pilota en tot moment i han convertit el duel en un monòleg ofensiu des del primer minut, quan Cardona ha obert el marcador (1-0). Andreu Plaza ha fet jugar en el cinc inicial els tres jugadors del primer equip disponibles: Juanjo, Rivillos i Dyego. I precisament Rivillos ha marcat el segon gol barcelonista al minut 4 de jugada personal (2-0). La selecció alemanya portava perill al contraatac. Després de dues aturades de mèrit de Juanjo, la tercera ha estat la bona i Wittig ha retallat diferències al minut 14 amb un xut a l’escaire (2-1). Abans del descans, però, el Barça Lassa ha marcat dos gols més, obra de Luis Garcia al minut 16 (3-1) i de Dyego al 20 (4-1).

A la segona part la dinàmica s’ha mantingut igual i el Barça Lassa ha arrodonit el marcador amb cinc dianes més. La més bonica de totes, una magnífica jugada de Rivillos amb assistència inclosa perquè Nil Closas marqués a plaer al minut 24 (5-1). Al tram final, pluja de gols: Dyego, al minut 27 després d’una altra assistència de Rivillos (6-1); Hoffman, en pròpia porta al minut 28 (7-1); Nil Closas, al minut 28 aprofitant una assistència de Juan José (8-1); Cardona al minut 32 completava el doblet (9-1); Uri Santos, al minut 33 (10-1); i doblet també per a Luis García al minut 36 (11-1).

Cal destacar el bon nivell demostrat pels jugadors del planter en els dos amistosos que ha disputat l’equip durant l’aturada. Els jugadors del filial han complert amb nota alta amb el doble objectiu de servir el primer equip davant l’èxode massiu d’internacionals i d’assumir un paper protagonista a les ordres de Plaza. A partir del dijous els brasilers Ferrao i Leo Santana es reincorporen als entrenaments, i l’equip va tornant progressivament a la normalitat per afrontar el retorn de la competició oficial, a partir del 17 de febrer, amb partidàs a Múrcia contra ElPozo.