El Barça campió de la Copa d’Espanya

El FC Barcelona s’ha proclamat campió en la categoria sub-17 després de superar al CH Jaca a la final per un ajustat 2-0

El FC Barcelona s’ha emportat aquesta tarda el primer títol del 2018 de l’hoquei gel espanyol. El Barça s’ha imposat a la seva pista després de derrotar al CHH Txuri-Urdin IHT per 11 a 2 a la semifinal i al CH Jaca per 2-0 a la gran final.

Una final igualada

El Barça ha saltat millor al gel i ha sabut controlar els temps durant els primers 20 minuts de la final. El primer gol ha arribat en la segona situació de power play quan un xut llunyà de Nicolás Guerra ha entrat a la porteria del CH Jaca. Abans d’arribar al descans el Barça ha disposat de diverses ocasions per ampliar la diferència però Daniel Lavilla, el porter del Jaca, ha evitat que el Barça augmentés la diferència.

En el segon temps els aragonesos han augmentat el ritme i han tingut opcions per empatar el matx. De fet, el Jaca ha disposat d’una situació de 5 contra 3 per igualar el partit però una bona defensa blaugrana ha evitat el gol visitant.

El Barça ha arribat als últims 20 minuts de partit guanyant per la mínima. Un resultat que ha canviat ràpidament, ja que, quan encara no havien passat ni dos minuts de l’últim període, Quim Muratet ha desviat un llançament de Pol Galofre per fer el 2-0.