Manzanares FS – Barça Lassa B (4-0): La primera part resulta decisiva

Un 3 a 0 en els primers 13 minuts de partit, no deixa opció als blaugranes

Els blaugranes visitaven la pista del Manzanares FS, a la vintena jornada de la 2a División de la LNFS. En una categoria on jugar fora de casa sempre és molt complicat, els blaugranes han vist com les opcions per treure punts marxaven a la part inicial del partit

Tretze minuts fatídics

El Manzanares FS ha pogut treure una renda suficient en els primers13 minuts de partit. Ja en el minut 6 Pichón avança els locals. Una llàstima doncs el control de la pilota era pels joves entrenats per Xavi Closas.

I de nou Pichón, ara en el minut 11 de la primer part establia el 2 a 0, aprofitant un rebuig. El tercer gol local no trigaria en arribar i en el minut 13 Juni marcava el 3 a 0, resultat amb el que s’arribava al descans.

La segona meitat s’iniciava igual que la primera: amb un Barça Lassa B tenint el control de la pilota i un Manzanares posicionat darrera. Una pilota robada, en el minut 10 del segon temps, permetia a Juni, fer el 4 a 0 que ja seria definitiu.