El FC Barcelona ja està a punt per al Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament

El FC Barcelona ja està a punt per al Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament

El Barça ha estat convidat per segon any consecutiu a aquest torneig d’hoquei gel formatiu que és capaç d’omplir estadis de prop de 20.000 persones

El FC Barcelona ja ha sortit en direcció cap al Canadà, on l’equip sub-14 participarà al Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament, un dels tornejos més grans d’hoquei gel formatiu.

El Barça serà en aquest torneig gràcies a la invitació de l’organització, la qual any rere any vol posar en valor el fet que el FC Barcelona compti amb una secció d’hoquei gel, un esport que a Catalunya no és dels més jugats, a diferència del Canadà, on és l’esport nacional.

Cal destacar que aquest torneig és un referent dins del món de l’hoquei gel del qual han sortit un gran nombre de professionals que actualment juguen a la NHL, la lliga professional dels Estats Units. De fet, aquest torneig, que compta amb més de 150 equips participants, és un esdeveniment important al Quebec i és capaç d’omplir estadis de prop de 20.000 persones, així com dacaparar bona part de l’atenció mediàtica durant la seva durada.

Una experiència més enllà del gel

Un altre dels aspectes positius, més enllà de la part competitiva del torneig, és també l’experiència personal que cada jugador agafarà participant en el Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament. A més de competir, els blaugranes residiran dos dies a Sainte Agathe de Monts, a una hora de Mont-real, on sentrenaran amb l’equip de la ciutat i s’allotjaran en cases dels jugadors del club.

Pel que fa a la competició, el Barça jugarà tres partits amistosos davant de diferents clubs d’arreu del món i, com a mínim, dos partits dins del format del torneig. Consulta aquí tot el calendari del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut