La Minicopa, un altre repte per al Barça Lassa

La Minicopa, un altre repte per al Barça Lassa

L’equip infantil, aleshores entrenat per Òscar Orellana, va aconseguir el seu últim títol el 2012, amb la generació del 1998

Durant la Copa del Rei de bàsquet, a banda de diferents activitats per als aficionats, també es disputa la Minicopa, competició que disputen els equips infantils. En el cas del Barça Lassa, serà l’Infantil A que dirigeix Carles Flores qui hi participi i que té el gran repte de tornar a vèncer en aquesta competició, fet que no passa des del 2012. El Barça compta amb 5 títols i ha disputat 10 finals.

La generació del 1998

I és que sota les ordres d’Òscar Orellana, actual entrenador ajudant de Svetislav Pesic, l’equip Infantil del Barça es va alçar amb el títol a Barcelona l’any 2012. Va ser un gran triomf per a la generació nascuda el 1998 i que aleshores comptava amb 13-14 anys. D’aquell equip, actualment, hi ha tres jugadors en el Barça B: Pol Figueras, Màxim Esteban i Aleix Font i també el preparador físic, Jairo Vázquez, que està en el primer equip.

“Experiència competitiva”

“Vam gaudir al màxim perquè vam mostrar un nivell tant competitiu com de joc molt alt. A més va ser a Barcelona i això s’ho va fer indescriptible. És una experiència competitiva inigualable per l’edat. Un grup de jugadors de molt talent, tant personal com esportiu”, comenta Òscar Orellana, que convida als jugadors blaugranes que participaran en aquesta edició a “gaudir de l’experiència i l’entorn festiu que comporta viure una Copa del Rei des de dins, des de la Fan Zone fins anar a veure els partits del primer equip”.

Altres protagonistes:

Max Esteban

“Va ser impressionant, va ser la primera experiència amb molt públic, molta gent seguint-la i amb els grans equips inferiors ACB. A més, guanyant-la a casa, a Barcelona. Em recordo aixecant la Copa, va ser molt especial”.

“Als joves els diria que la gaudeixin, per a ells serà la primera gran experiència en el bàsquet. És una competició única i important que viuran una vegada i que juguin com sempre”.

Pol Figueras

“Per a mi i els meus companys va ser la primera gran experiència que vam viure i guanyar-la va ser increïble. El meu consell per als Infantils és que aprofitin al màxim la Minicopa, sense pressió, perquè és un torneig irrepetible i, sobretot, que gaudeixin de la Copa”.

Aleix Font

“Ho recordo com una gran festa: competir pel matí, animar per la tarda...un gran ambient i una gran experiència. A l’equip Infantil li recomano que ho gaudeixin, perquè només es viu una vegada. Que donin el màxim i no es guardin res”.

Consulta en aquest enllaç el calendari del Barça Lassa Infantil per a la Minicopa 2018

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut