Ferrao i Leo Santana es reincorporen als entrenaments

Ferrao i Leo Santana es reincorporen als entrenaments

Els dos brasilers han estat protagonistes del triomf de la canarinha al Grand Prix i arriben amb la moral reforçada per encarar el retorn de la competició oficial amb el Barça Lassa

Aquest dijous han tornat als entrenaments els blaugranes Ferrao i Leo Santana després de dues setmanes de concentració amb la selecció del Brasil. Els dos han tingut una actuació molt destacada en la victòria de la canarinha en el Grand Prix que s’ha disputat a Brusque. Ferrao ha estat el màxim golejador del Brasil amb set gols i un doblet a la final contra la República Txeca, mentre que Leo Santana ha debutat amb èxit amb la selecció del seu país i ha estat l’autor de tres gols en el torneig.

Motivats per tornar

Ferrao i Leo Santana han fet una valoració molt positiva de la concentració amb el Brasil i s’han mostrat molt motivats de cara a la tornada de la competició amb el Barça Lassa. Ferrao ha reconegut que torna amb la moral molt alta per la bona actuació personal. “Sempre és un orgull defensar els colors del Brasil i estic feliç per la victòria i per haver pogut ajudar amb els meus gols”, ha dit Ferrao. El pivot blaugrana afronta amb ganes els propers reptes amb el Barça. “Arriba l’hora de la veritat i l’afrontem molt motivats i amb la confiança que podem aspirar a guanyar-ho tot”, ha afirmat. En la mateixa línia també s’ha expressat Leo Santana: “Estic molt feliç pel debut amb el Brasil, ha estat un somni fet realitat. Ara el proper repte és guanyar títols amb el Barça”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut