Svetislav Pesic: “Estic preparat per ajudar el meu Club”

Svetislav Pesic: “Estic preparat per ajudar el meu Club”

El nou tècnic del Barça Lassa ha destacat que vol anar pas a pas i primer de tot “cal canviar la responsabilitat”

Svetislav Pesic ha fet la primera roda de premsa com a nou entrenador del Barça Lassa. El tècnic serbi ha destacat la felicitat per tornar al que ell mateix considera el seu Club. Pesic tindrà com a ajudant Ricard Casas, de qui ha assegurat: “És un gran amic i gran entrenador que coneix la meva filosofia”. Alhora, el tècnic barcelonista ha destacat: “S’ha d’anar pas a pas, queden molts partits fins al final de temporada i hem de competir a Eurolliga i intentar acabar com més amunt millor en la Lliga ACB”.

El preparador culer ha explicat també que primer de tot caldrà entrenar-se amb els jugadors, si bé tenen "una plantilla amb jugadors amb molta experiència i caldrà entrenar també la confiança”. Alhora, el preparador culer ha insistit en el fet que “la temporada encara no s’ha acabat”.

Pesic també s’ha referit a la irregularitat de l’equip: “Hem de millorar aquest aspecte. Hem demostrat que podem jugar un bàsquet dur contra els millors equips d’Europa, a banda de guanyar o no”. Finalment, el tècnic barcelonista s’ha referit als jugadors de la plantilla: “Tots són importants. La temporada és llarga, és treball meu definir els rols”.

Per la seva part, el mànager de gestió del Barça Lassa, Nacho Rodríguez, ha destacat que Svetislav Pesic reuneix totes les condicions necessàries per a l’equip actualment: “Buscàvem un entrenador que conegués la casa i amb experiència, personalitat i caràcter”. Al mateix temps, el directiu responsable de la secció, Joan Bladé, ha explicat els mals resultats obtinguts a l’Eurolliga: “Per a nosaltres és un fracàs no estar entre els vuit primers d’Europa. Hi ha coses que no s’han fet bé i estem aquí per assumir els canvis que s’hagin de fer”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut