Homenatge del Palau als campions petits i grans

Homenatge del Palau als campions petits i grans

Abans del partit contra el Bada Osca, els blaugrana que van guanyar medalla a l’Europeu de Croàcia i 28 jugadors del planter campions d’Espanya amb les seleccions catalanes han estat reconeguts sobre la pista

Jornada de reconeixements multitudinaris en el retorn de l’handbol al Palau Blaugrana. Abans de l’inici del partit de Lliga Asobal entre el Barça Lassa i el Bada Osca, s’ha fet un acte d’homenatge als campions blaugrana en diverses categories. El Palau ha rebut amb un gran aplaudiment els 28 joves de les categories inferiors de l’handbol blaugrana que fa unes setmanes es van proclamar campions d’Espanya amb les seleccions catalanes infantil, cadet i juvenil, respectivament.

Tot seguit, els joves del planter han format un passadís per rebre els jugadors que van aconseguir medalla en l’Europeu que es va disputar a Croàcia durant el mes de gener. En primer lloc han sortit a la pista Sorhaindo, N’Guessan i Dika Mem, que van guanyar el Bronze amb la selecció francesa. A continuació ha estat el torn dels campions de l’Europeu amb la selecció espanyola. Pérez de Vargas, Entrerríos, Ariño, Valero Rivera i Viran Morros han rebut el reconeixement del Palau després de fer-se amb l’Or continental.

L’acte ha comptat amb la presència del directiu de la secció d’handbol, Joan Bladé, i els membres de la comissió esportiva Xavier López i Joan Balcells.Tant els joves del planter com els campions del primer equip han rebut un regal per part del Club en reconeixement als èxits aconseguits amb les respectives seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut