Pálmarsson estarà unes tres setmanes de baixa

Pálmarsson estarà unes tres setmanes de baixa

El central islandès del Barça Lassa presenta una lesió muscular a l’adductor de la cama esquerra que el mantindrà fora de les pistes durant els propers partits

Els Serveis Mèdics del FC Barcelona han informat aquest dijous que el jugador del primer equip d’handbol del Barça Lassa Aron Pálmarsson presenta una lesió muscular a l’adductor de la cama esquerra. El temps de baixa previst serà d’unes tres setmanes.

El central islandès del Barça Lassa va jugar amb normalitat a Port Sagunt, en el primer partit després de l’aturada internacional del mes de gener. Al duel d’aquest dimecres de Lliga Asobal, contra el Bada Osca, en el retorn de l’handbol al Palau, Pálmarsson va disputar uns minuts a la primera part, però ja no va poder tornar a la pista.

D’aquesta manera, l’islandès no estarà a disposició del tècnic Xavi Pascual durant les tres properes setmanes. Es perdrà, doncs, el matx d’aquest dissabte al Palau Blaugrana contra l’actual campió d’Europa, el Vardar macedoni, així com els partits següents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut