Cap de setmana d’èxits per a l’atletisme blaugrana

El Barça ha recollit 9 medalles en el Campionat d’Espanya Promesa i dos primers llocs i un segon al Campionat de Catalunya Cros absolut

La secció d’atletisme del Barça ha signat un cap de setmana ple d’èxits en les dues competicions que s’han disputat. Per una banda els atletes blaugrana han recollit 9 medalles en el Campionat d’Espanya Promesa, que s’ha disputat a Salamanca, i dos primers llocs i un segon classificat al Campionat de Catalunya Cros absolut disputat a Mollerussa.

El Barça treu pit del seu futur més pròxim

La pista coberta Carlos Gil de Aldehuela de Salamanca va ser l’escenari del Campionat d’Espanya Promesa, una competició per a atletes Sub 23. Els blaugranes van aconseguir penjar-se 9 medalles (4 d’or, 3 d’argent i 2 de bronze) mostrant el bon estat de forma dels futurs atletes de la secció.

Àlex Rodríguez, en els 3.000 metres, Gerard Mateu Porras, en el 60 tanques, Juan Ignacio López, a l’heptatló, i Héctor Santos, que va registrar la millor marca espanyola de l’any en el salt de llargada (7.72 metres), van ser els atletes que es van penjar la medalla d’or.

Zarhouini i Mas, campions de Catalunya de Cros

Pel que fa al Campionat de Catalunya de Cros el Barça també va recollir dues medalles d’or. En categoria masculina Mohamed Zarhouini va imposar-se amb un temps de 29 minuts i 31 segons seguit del seu company d’equip Ezzydouny, que va finalitzar la prova cinc segons més tard. En categoria femenina Montse Mas també va penjar-se la medalla d’or amb un temps de 34 minuts i 34 segons.