L’experiència és un grau

L’experiència és un grau

Tolrà i Adolfo fan una valoració molt positiva de l’aprenentatge que ha suposat per a ells el fet de disputar un Europeu i estan convençuts que els ajudarà a l’hora d’afrontar els reptes que venen amb el Barça Lassa

Els jugadors internacionals del Barça Lassa Marc Tolrà i Adolfo Fernández han passat aquest dijous pel programa Hora B de BarçaTV per parlar dels propers partits contra ElPozo i el Movistar Inter i fer balanç de l’Europeu.

Més enllà de la plata aconseguida amb la selecció espanyola a Eslovènia, Tolrà està convençut que l’experiència d’haver jugat partits d’aquest nivell segur que els ha fet créixer com a jugadors. Per a Tolrà, “ara toca demostrar amb el Barça que estem preparats per assolir tots els objectius que ens hem marcat”. En el mateix sentit s’ha expressat Adolfo Fernández. “Érem debutants en una gran competició i hem après molt. Ara ja tornem a estar centrats en el Barça i ens hi deixarem la pell a la pista per guanyar títols amb el Club”, ha dit el colomenc.

Partit contra ElPozo

Sobre el proper compromís de Lliga contra ElPozo, Marc Tolrà adverteix que “en aquests partits toca marcar les diferències i demostrar que aspirem a tot, tot i que no hem de perdre de vista que no serviria de res guanyar a Múrcia si després no som regulars contra la resta d’equips”. Adolfo també remarca l’exigència dels propers partits contra ElPozo i el Movistar Inter, però veu “l’equip preparat” i amb moltes ganes de demostrar que poden “aspirar a tot”. I sense menystenir cap títol, Adolfo també remarca que “seria un somni ser campió d’Europa amb el Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut