El Barça guanya 4-1 el Megève i supera la primera ronda del Torneig Internacional Pee-wee del Canadà

El conjunt dirigit per Clayton Huestis va superar l’equip francès amb claredat i s’enfrontarà dijous al KSF Denmark

L’equip sub-14 del Barça d’hoquei gel va començar amb bon peu el seu pas pel Torneig Internacional Pee-wee d’hoquei gel del Canadà. Els blaugranes van superar amb contundència el Megève, equip francès, per 4 gols a 1.

Domini blaugrana

El Barça va començar dominant el partit i, tot i la pressió dels joves jugadors pel fet d’haver de jugar en un estadi amb capacitat per a 20.000 espectadors, Arnau Paya va anotar l’1-0 quan restaven dos minuts per al final del primer període. Al segon temps els francesos van empatar al primer minut de joc (1-1), però un minut més tard una passada de Zachary Huestis acabava amb el disc al fons de la porteria després de la rematada d’Àlex Andreu (2-1). El Barça ampliaria el seu avantatge a l’equador del període amb una diana d’Íñigo Toural que posava els blaugranes dos gols per davant a falta d’un període per jugar-se (3-1).

Ja a l’últim període, a sis minuts per al final, Arnau Paya repetia per deixar el 4-1 al marcador i donar al Barça l’accés a la següent eliminatòria.

Amb aquesta victòria el Barça passa l’eliminatòria i dijous haurà de jugar davant el KSD Denmark, que va superar l’Australia Ice Crocs per 4-3 en la primera eliminatòria.