Barça Lassa – HC Vardar: Partit gran contra les adversitats

Barça Lassa – HC Vardar: Partit gran contra les adversitats

El conjunt blaugrana rep l’actual campió d’Europa, encara invicte, amb les baixes segures de Pálmarsson, Lenne i Andersson, però amb la màxima motivació de fer vibrar el Palau

S’ha fet esperar, però la Lliga de Campions d’handbol ja torna al Palau Blaugrana. Aquest dissabte el Barça Lassa viurà un dels partits grans de la temporada amb la visita del Vardar de Macedònia, l’actual campió d’Europa i encara invicte a la competició continental. Els homes de Xavi Pascual afronten el matx amb la màxima il·lusió després de quasi tres mesos sense duels de Champions a casa.

El partit no arriba en el millor moment possible per als culers, que arrosseguen diverses baixes i jugadors tocats. Xavi Pascual no podrà comptar, segur, amb Lasse Andersson –baixa de llarga durada–, Yanis Lenne –amb una fractura en un dit– i Aron Pálmarsson –amb una lesió muscular a l’aductor–, però recupera definitivament Pérez de Vargas, N’Guessan i Dolenec, que ja van poder jugar uns minuts en l’últim partit de Lliga Asobal contra el Bada Osca.

Recta final de la fase de grups

El Barça Lassa disputa el primer dels quatre partits que resten per acabar la fase de grups de la Champions. Ho fa en la tercera posició amb 12 punts, sis menys que el seu rival, que lidera el grup A amb 18 punts. L’objectiu de quedar com més amunt millor de cara als encreuaments de vuitens de final passa per sumar tots els punts possibles. La segona posició, actualment per al Nantes, està a tres punts, mentre que el Rhein-Neckar Löwen és quart amb els mateixos punts que el Barça Lassa.

Abans del partit, Xavi Pascual va fer una crida perquè el Palau sigui un més empenyent durant el partit. “En situacions complicades necessitem el Palau”, deia el tècnic. Afegia, a més: “Estic segur que l’afició respondrà”. Sobre les baixes i l’estat físic de l’equip també en van parlar Aitor Ariño i Raúl Entrerríos, protagonistes a lHora B de Barça TV: “Els que estiguem a la pista ho donarem tot”.

Els últims precedents no són positius, ja que cal recordar que el Vardar va ser el botxí del Barça Lassa a l’última Final Four. El conjunt macedoni va superar els blaugranes a la semifinal amb un gol de Cindric en l’últim sospir. En el duel de la primera volta, a més, l’equip de Raúl González, liderat pel porter exblaugrana Arpad Sterbik, es va imposar per 27-24 a Skopje. Entremig, però, els culers es van imposar en el partit corresponent a les semifinals de la Super Globe disputada a Qatar. Molts motius, doncs, per afrontar l’enfrontament d’aquest dissabte amb la màxima motivació. Al Palau, torna l’espectacle!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut