El Joventut Les Corts supera el Barça CBS per 66-53

El tècnic Mateo Rubio ha enviat un missatge de tranquil·litat i assegura que l’equip segueix il·lusionat i motivat per entrar al play off

El Barça CBS ha ensopegat aquesta tarda al camp del Club Joventut Les Corts en un partit que ha acabat amb el resultat de 66 a 53. Les locals han portat el ritme del partit en tot moment i les blaugranes han anat sempre a remolc.

Així i tot el conjunt dirigit per Mateo Rubio no ha començat de la pitjor manera, ja que al final del primer període les blaugranes estaven ficades dins del partit i només perdien per un punt (17-16). En el segon quart el Barça seguia millor en defensa que no pas en atac on les blaugranes han estat poc inspirades. Al descans les locals només guanyaven de 3 punts el que ha deixat un partit completament obert.

En el tercer període ha estat quan la bona inspiració del Joventut Les Corts en atac ha permès a les locals obrir una diferència de 12 punts en el marcador, gràcies al parcial de 17-8. Ja en l’últim període tot i l’intent de reacció de les blaugranes les locals han sabut gestionar el resultat i emportar-se la victòria (66-53).

Missatge de tranquil·litat

Tot i la derrota d’avui el tècnic blaugrana, Mateo Rubio, ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat a les seves jugadores, ja que assegura que “nosaltres estem motivades” i que “encara queda molta lliga”. Rubio ha afegit que el play off ha de ser “una motivació més que una obsessió” i que “l’objectiu que ens hem de marcar és ser competitives en cada partit, i tot i que avui no hem estat del tot bé, crec que anem pel bon camí”.