Ratificats dos nous acords de patrocini

Ratificats dos nous acords de patrocini

La Junta Directiva ha ratificat aquest dilluns els acords amb la multinacional turca BEKO i amb la cervesera catalana DAMM

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària a les instal·lacions del Camp Nou, ha pres els acords següents:

Ratificació dels acords de patrocini amb BEKO i DAMM

La Junta Directiva ha ratificat l’acord de patrocini amb la companyia multinacional turca BEKO de la samarreta d’entrenament del primer equip per a les properes tres temporades. El nou contracte amplia el vincle vigent des de l’any 2014, quan es va firmar un primer acord de patrocini a través del qual BEKO llueix com a marca a la màniga de la samarreta del primer equip de futbol.

La presentació oficial d’aquest acord es durà a terme aquest dijous, a partir de dos quarts de dues del migdia, a l’Auditori 1899 del Camp Nou.

D’altra banda, la Junta Directiva també ha ratificat l’acord de renovació i millora de patrocini amb la cervesera catalana DAMM. D’aquesta manera, la relació que va començar ara fa 15 anys es perllonga quatre temporades més, fins al juny del 2022. Aquest nou acord de patrocini, que serà presentat properament, implica que DAMM ampliarà els seus territoris d’exclusivitat, i passarà a ser un patrocinador global del FC Barcelona.

La Junta Directiva expressa la seva satisfacció per la consecució d’aquests acords, ja que contribueixen a la consecució dels objectius de creixement i sostenibilitat econòmica previstos en el Pla Estratègic aprovat per la Junta Directiva per a aquest mandat. A més, tots dos acords s’emmarquen en la línia d’associar el Club amb els partners més adequats als valors i als trets que defineixen la marca Barça, i amb el repte d’obtenir el millor contracte del món del patrocini del màrqueting esportiu en cada categoria.

Canvi a la Junta Directiva

Ramon Pont, fins ara vocal de la Junta Directiva del FC Barcelona, ha presentat la seva renúncia voluntària al càrrec per motius personals. Ramon Pont, que va incorporar-se a la Junta Directiva l’any 2010, continuarà exercint les seves funcions com a membre del patronat de la Fundació Barça. La Junta Directiva vol agrair públicament la inestimable aportació i dedicació de Ramon Pont al Club al llarg d’aquests anys.

La seva vacant serà ocupada per Josep Pont Amenós. Professor Mercantil i MBA per la Universitat de Geòrgia (EUA), té més de 45 anys d’experiència exercint diversos llocs de responsabilitat, a tots els nivells, al Grup Borges International Group. Soci número 28.262 del FC Barcelona, Josep Pont és CEO de Pont Family Holding, S.L., capçalera del grup d’empreses de la família Pont, i president d’ASOLIVA. Forma part del Consell de Borges, S.A.U. i de Borges International Group, S.L.U. El seu càrrec com a nou membre de la Junta Directiva del FC Barcelona haurà de ser ratificat a la propera Assemblea de Socis Compromissaris.

Jornada ‘És futbol, i és femení’   

La Junta Directiva ha estat informada de la celebració de la jornada organitzada pel Grup Edelmira Calvetó, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el proper dia 8 de març a l’Auditori 1899 del Camp Nou. Sota el títol ‘És futbol, i és femení’, diverses esportistes i personalitats rellevants en l’àmbit de l’esport femení parlaran del futbol femení des de diverses perspectives. Els entrenadors dels primers equips de futbol masculí i femení, Ernesto Valverde i Fran Sánchez, seran els protagonistes d’una de les ponències de la jornada.  

Amb aquesta jornada el FC Barcelona, coherent amb la visió i la consciència de la seva massa social, reforça el seu compromís, ja no només amb el futbol femení, sinó amb la plena incorporació de la dona a totes les esferes de la vida en societat, des de la responsabilitat que té de contribuir-hi un club líder a nivell global.

En el decurs de l’acte també es lliurarà el premi Edelmira Calvetó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut