Arenys de Munt – Barça Lassa: Oportunitat d’or per recuperar el liderat

Arenys de Munt – Barça Lassa: Oportunitat d’or per recuperar el liderat

El conjunt barcelonista desitja aprofitar la derrota del Liceo contra el Vendrell per torna a ocupar la primera posició de la taula

La derrota del Liceo contra el Vendrell (4-1), aquest dissabte a la tarda, obre un nou escenari per al Barça Lassa d’hoquei patins. L’equip barcelonista visita aquest diumenge (12.15, OK Liga TV) la pista de l’Arenys de Munt amb una oportunitat d’or per recuperar el liderat. El Liceo segueix amb un només un punt per sobre i, per tant, puntuar a la pista dels maresmencs permetria apropiar-se d’un primer lloc que no s’ocupa des de l’onzena jornada d’OK Lliga.  

L’equip dirigit per Edu Castro ha realitzat aquest dissabte l’últim entrenament per preparar la cita d’aquest diumenge davant l’Arenys de Munt. Els de Marc Comalat es troben en posicions de descens i tenen urgència de punts per seguir lluitant per a la permanència. “Hem de fer un partit seriós i intens”, va assegurar Edu Castro en les declaracions prèvies a la 19a jornada.

L’Arenys de Munt, nouvingut a la categoria, és actualment l’equip menys golejador de la competició regular, però disposa de jugadors experimentats com Marc Roca, Jordi Galán i Jordi Illa. Altres jugadors a tenir en compte són Gerard Cusachs i els joves Aleix Domènech, Jordi Pérez i Xevi Gurri, que la temporada anterior militava al Barça B. La visita blaugrana d’aquest diumenge també serà el retorn a una pista que no es visita des de la temporada 1997/98 (1-8).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut