Xavi Pascual: “La irregularitat del Puente Genil el fa perillós”

Xavi Pascual: “La irregularitat del Puente Genil el fa perillós”

El tècnic blaugrana ha informat que encara no pot completar una convocatòria de 16 jugadors per viatjar aquest dimecres a Puente Genil

El Barça Lassa torna a canviar el xip per afrontar un nou partit de Lliga Asobal a domicili. Els blaugranes viatjaran aquest dimecres a Andalusia per enfrontar-se, a les 20.30 hores, a l’Ángel Ximénez Avia Puente Genil. El partit arriba després de la gran victòria europea al Palau contra el Vardar, que va suposar una “injecció important de moral” perquè “no era contra un rival qualsevol”, tal com ha explicat Xavi Pascual en la prèvia del duel a Puente Genil. El tècnic, però, només vol mirar endavant, i creu que “l’equip està preparat per tornar a competir”.

El conjunt cordovès arriba al partit en la 13a posició, que per a Pascual “és irreal”. El tècnic barcelonista creu que “acabaran més amunt del que estan ara”, i que “té jugadors per mantenir un ritme alt de partit”. En aquest sentit, ha afegit que el Puente Genil “requerirà la màxima atenció”.

Sobre els perills del conjunt andalús, Xavi Pascual ha destacat: “Són un equip una mica irregular i això és el que el fa més perillós”. Ha afegit, en la mateixa línia, que “té bons jugadors i moments de joc extraordinaris”.

Per al Barça Lassa el partit arriba en un moment de desgast físic, ja que compta amb les baixes segures d’Aron Pálmarsson i Yanis Lenne, a més de la de llarga durada de Lasse Andersson. Això se suma a la càrrega de minuts dels jugadors que durant el mes de gener van disputar l’Europeu amb les seves seleccions. Tot i així, l’equip està preparat per a una nova setmana de doble partit, ja que després de jugar a Puente Genil repetirà duel de Champions al Palau contra el Wisla Plock.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut