Color blaugrana a les semifinals de l’Europeu

Espanya i la Rússia d’Esquerdinha superen els quarts de final i podrien trobar-se a la final del torneig amb sis jugadors del Barça Lassa a les files dels dos conjunts

Hi haurà ple de representants blaugrana a les semifinals del Futsal EURO d’Eslovènia. Els sis jugadors del Barça Lassa que participen a l’Europeu han superat els quarts de final i continuen endavant en el torneig. Aquest dijous es disputaran les semifinals: Portugal-Rússia (18 h, Eurosport Player) i Espanya-el Kazakhstan (21 h, D-MAX). Si passen Espanya i Rússia, els sis jugadors del Barça Lassa es trobarien a la final de l’Europeu, que es disputarà el proper dissabte.

Pendents de Lozano

Espanya va superar Ucraïna a les semifinals del torneig per 1-0 amb gol de Pola i la participació de Sedano, Lozano, Joselito i AdolfoTolrà no va jugar. En l’aspecte positiu cal destacar que Paco Sedano va deixar la porteria espanyola a zero per segon partit consecutiu, mentre que la nota negativa va ser la lesió de Lozano als minuts finals de la primera part. Lozano es va haver de retirar del partit per molèsties musculars, i aquest dijous se li faran proves per conèixer l’abast exacte de la lesió i si pot jugar les semifinals.