Local

Segueix la preparació al Centro Insular de Deportes

Els blaugranes, a 24 hores de debutar contra el Baskonia en els quarts de final de la Copa del Rei, s'entrenen al CID en la que ha estat la segona sessió del dijous

Darrer entrenament del dia per al Barça Lassa. Els homes de Pesic s’han exercitat aquest dijous al vespre al Centro Insular de Deportes en el que ha estat el segon entrenament del dia a Las Palmas. Prèviament, aquest matí el conjunt barcelonista s’ha entrenat al pavelló de Vega de San José en la primera sessió preparatòria a Gran Canària.

En l’entrenament al CID, Svetislav Pesic ha donat les últimes directrius a l’equip abans de disputar el primer partit de Copa de divendres, on es veuran les cares amb el Baskonia de Pedro Martínez. Cal recordar que abans del matx (21.30 hores) els culers entrenaran pel matí (12.00 hores) en la darrera sessió abans del partit.

Els jugadors visiten la Fan Zone

Abans de l’entrenament, Phil Pressey, Rodions Kurucs i Sasha Vezenkov han visitat la Fan Zone de la Copa. Els jugadors blaugrana han gaudit de diversos jocs, eSports, llançaments a cistelles i d’altres. A més, també han estat en una zona de realitat virtual amb ulleres, en la qual els jugadors han pogut veure diverses imatges de tots els conjunts que disputen la Copa del Rei, en unes activitats en la que tots tres han participat.

A més, Pierre Oriola, Adrien Moerman i el segon entrenador blaugrana, Ricard Casas, han participat en un Clínic solidari organitzat per La Caixa, on han pogut compartir moments amb diferents noies i noies que están en situacions vulnerables.

Més notícies aquí