Barça Lassa B – ICL Manresa (94-103): Gran partit malgrat la derrota

Els joves de Julbe planten cara a un aspirant a ser a la Lliga Endesa

Els blaugranes tornaven a presentar un equip molt jove amb quatre jugadors del conjunt júnior, Digbeu, Zizic, Fernández i Titic. Al davant, un aspirant a retornar a la Liga Endesa, l’ICL Manresa, amb exblaugranes experimentats com Trias i Nacho Martín i l’extècnic del segon equip blaugrana, Aleix Duran, com a entrenador.

Gran nivell ofensiu

Els blaugranes començaven el partit amb bon encert en el tir exterior, i els manresans ho contrarestaven amb la seva qualitat individual. Amb un 16 a 15 favorable als homes de Julbe s’arribava a l’equador del primer quart. Julbe feia les primeres rotacions i donava pas a júniors com Titic i Digbeu, que debutava al Barça Lassa B.

El ritme del matx era blaugrana, i els del Bages cercaven diverses alternatives defensives. Després de dos tirs lliures de Sergi Martínez, un 25 a 18 es mostrava favorable als barcelonistes a 2 minuts i 25 segons per a la fi del primer quart. Els culers demostraven un gran nivell ofensiu i s’emportaven els primers deu minuts per 33 a 27.

L’inici del segon quart no va ser favorable als interessos del Barça. Els manresans van treure la seva qualitat i van empatar a 36 al minut 4. La igualtat es mantenia al marcador. Sergi Martínez anotava dos triples consecutius i mantenia l’empat a 46 a poc més de dos minuts per al descans, i el júnior Titic avançava els blaugranes (49-48) al minut 9. El descans arribava amb empat a 53.

El tercer quart decideix

El tercer quart començava amb intensitat per part dels dos equips i la igualtat era present al marcador (63-62) al minut 6 d’aquest període, però l’exblaugrana Nacho Martín agafava les regnes de l’atac manresà i obria escletxa al marcador (63-69) al minut 7. El ritme dels darrers minuts del quart era dels visitants, que acabaven el quart amb un 66-77.

Als primers minuts del darrer quart l’intercanvi de cistelles entre ambdós equips feia que les diferències es mantinguessin tal com havia acabat el tercer quart. A 5’41” el marcador era de 78 a 87 i amb temps mort de l’ICL Manresa. Els blaugranes posaven pressió sobre els manresans i s’acostaven a sis punts (85-91) a quatre minuts del final.

Als darrers minuts els del Bages dominaven el temps del partit, però a 1’30” un triple de Font posava el 92 a 98 al marcador, malgrat que l’experiència dels de Duran els portaria fins al triomf final per 94 a 103.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – ICL Manresa.