El Barça recull 14 medalles al Campionat d’Espanya d’Atletisme

El Barça recull 14 medalles al Campionat d’Espanya d’Atletisme

Els blaugranes van sumar cinc ors, quatre plates i cinc bronzes en total, així com tres rècords d’Espanya: el d’Óscar Husillos, un rècord d’Espanya sub-20 i un rècord sub-23

El Barça d’atletisme va tornar a mostrar el seu gran estat de forma. Després de signar un gran paper a la Copa del Rei (va guanyar la competició en categoria masculina), ara els blaugranes certifiquen una excel·lent actuació al Campionat d’Espanya d’atletisme que s’ha disputat aquest cap de setmana a la ciutat de València.

Cinc ors, quatre plates i cinc bronzes

El medaller blaugrana va estar format per cinc medalles d’or, quatre plates i cinc bronzes que, en total, sumen prop d’una quinzena de medalles per als atletes barcelonistes. Les cinc medalles d’or les van recollir Caridad Jiménez, als 60 metres tanques; Cristina Lara, als 60 metres; Óscar Husillos, als 200 metres; Lucas Bua, als 400, i Álvaro de Arriba, als 800 metres. Les quatre medalles d’argent les van aconseguir Jael Betuste, als 200 metres; Carlos Tobalina, al llançament de pes; Hector Santos, al salt de longitud, i Marc Alcalà, als 1.500 metres. Finalment, els cinc bronzes es van recollir al triple salt femení (Andrea Calleja), al salt de perxa (Carla Frnach), al llançament de pes femení (Elena Gutiérrez), als 60 metres (Ángel David Rodríguez) i als 200 metres (Pol Retamal).

Tres rècords d’Espanya

A més de les 14 medalles, tres atletes del Barça també van poder batre tres rècords d’Espanya. El primer a fer-ho va ser Óscar Husillos, que va batre el rècord dels 200 metres que fins ara tenia Bruno Hortelano. A més, Pol Retamal va registrar una marca de 21,23 als 200 metres i va superar d’aquesta manera el rècord d’Espanya sub-23. Per últim, Jael Betuste va aconseguir el rècord d’Espanya sub-20 també als 200 metres amb una marca de 23,84.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut