El vestidor, amb tranquil·litat, confiança i optimisme

El vestidor, amb tranquil·litat, confiança i optimisme

Després de la dolorosa derrota amb l’Athletic Club, el tècnic Fran Sánchez i les jugadores Vicky Losada i Alexia Putellas avisaven que l’equip se’n sortirà, del cop rebut, i que continuarà lluitant per la Lliga
En un partit marcat per les múltiples oportunitats de gol generades i no concretades, el Barça Femení va caure davant l’Athletic Club per 0-1 al Miniestadi. La derrota va fer perdre el liderat a les culers, ja que l’Atlètic de Madrid –rival d’aquí a dues jornades– ara té un punt més a falta de deu partits per acabar la Lliga. Amb tot, el tècnic Fran Sánchez, la capitana Vicky Losada i Alexia Putellas enviaven missatges de tranquil·litat, confiança i optimisme per al tram definitiu. El vestidor fa un punt d’autocrítica i apel·la al treball.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Toca aixecar-se, parlar del següent partit. Queden deu jornades de Lliga i intentarem guanyar-la, com estem fent des de l’inici de temporada”.

“Hem d’intentar sumar de tres en tres, no pensar que estem un punt per sota o dos per sobre per intentar arribar al final de la Lliga amb més punts que els rivals”.

Les declaracions de Vicky Losada

“Amb l’escut que portem i jugant al Barça tots els partits ens els hem de prendre al 100%, tots els punts són importants i l’equip en sortirà, d’aquesta. L’equip està preparat, tenim una plantilla molt llarga i això forma part de la competició”.

“Al vestidor no hi ha preocupació. Hi ha hagut ocasions i estem desitjant entrenar-nos per afrontar el següent partit”.

Les declaracions d’Alexia Putellas

“L’equip surt amb el pensament que queda moltíssima Lliga. Ho teníem ben clar. Òbviament, si guanyàvem l’Athletic Club no es guanyava la Lliga, i si es perdia, no es perdia la Lliga. Hi ha coses que cal millorar. Ho farem i seguirem”.

“Estaria més preocupada si el partit hagués estat com el de la Reial Societat, però no ho ha estat així, hi hagut moltes ocasions. S’ha de continuar treballant com fins ara, amb una mica més de concentració a les finalitzacions”.

“Crec que ens va fer més mal l’empat amb la Reial, que després va venir un bon resultat a Badajoz. Amb aquesta derrota no en sortim reforçades, ni molt menys, però hi ha hagut ocasions i hem de seguir així”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut