L’Infantil B marxa cap a Dubai

L’Infantil B marxa cap a Dubai

L’equip de David Sánchez disputarà la Intercontinental Football Cup del 22 al 24 de febrer amb rivals de la talla del Reial Madrid, Celta, Liverpool o Juventus

L’Infantil B marxa cap a Dubai per jugar del 22 al 24 de febrer la Intercontinental Football Cup a les instal·lacions de la Dubai Sports City Football Academy. Un torneig, que es disputa en la modalitat de Futbol 8, on els blaugranes es trobaran a rivals de la talla del Reial Madrid, Celta, Juventus o Liverpool. El Barça està enquadrat a la primera fase al Grup E on s’enfrontarà al Wadi Degla (Egipte), Al Wahda (Emirats Àrabs Units) i el Lizzy Sports (Ghana). És el tercer gran torneig internacional que afronta l’Infantil B aquesta temporada després de les seves victòries a la World Challenge Cup, disputada a Tòquio, i a LaLiga Promises Internacional, que es va celebrar al Nadal a Tenerife.

David Sánchez ha convocat a 16 jugadors per aquest torneig. Viatgen a Dubai tots els jugadors que no van disputar LaLiga Promises a Tenerife, menys els lesionats Ferran Baqué i Roger Coll, i repeteixen els porters Antonio Gómez i Àlex Honrubia i els jugadors de camp Sergi Domínguez, Gerard Hernández, Cristóbal Muñoz, Amadou Balde i Iker Bravo. La resta de la convocatòria la formen: Joan Anaya, Raúl Alarcón, Denis Cruces, Elliot Cervellera, Tomás Carbonell, Pau Ortega, Bilal Achhiba, Solo Traoré i Joel Roca.

L’Infantil B, que aprofitarà la seva estada als Emirats Àrabs Units per fer una visita a l’FCBEscola de Dubai el dimecres per la tarda, debutarà el dijous a les 13.00 hores contra el Wadi Degla d’Egipte. Els partits es disputen a dues parts de 20 minuts cadascuna menys les semifinals i la final que es juguen a dues parts de 25 i 30 minuts, respectivament.

La resta de grups del torneig els formen:

Grup A: Liverpool, FC Rostov, Tokyo Select i Al Wasl FC

Grup B: Juventus, Shabab Al-Ahli Dubai, AFA Angola i Pascoe Vale

Grup C: Reial Madrid, Spanish Soccer School, Jiangsu Suning i Al Nasr - Dubai

Grup D: Celta, Al Ahly – Egypt, Al Nassr - KSA i Canadian Academy of Futbol

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut