L’Infantil A, a les semifinals de la MiniCopa

Els blaugranes superen el Baskonia per 83 a 61 i finalitzen primers de grup i seran dissabte a les semifinals de la MiniCopa Endesa

Tres partits i tres triomfs. Liderat de grup i classificació per a les semifinals de la MiniCopa Endesa. Aquestes són les dades de l’equip Infantil A del Barça Lassa a la primera fase de la competició. Els blaugranes jugaran davant l'Iberostar Canarias a la semifinal de dissabte.

Tercer partit i tercer triomf

Els Infantils blaugranes han finalitzat la fase de grups amb tres triomfs en tres partits. Els de Carles Flores s’han imposat per 83 a 61 al Baskonia. Igualtat inicial en el primer quart (14-11) favorable als blaugranes però en el segon s’ha trencat aquesta tendència a partir del minut 5.

El Barça Lassa han passat del 27 a 24, al 41 a 29, marcador que al descans, reflexava la superioritat blaugrana. En el tercer quart un parcial de 17 a 1 en els 5 primers minuts,  favorable al Barça Lassa, situava els blaugranes amb un 58 a 30 que ja resultava decisiu.

El partit finalitzava amb un triomf blaugrana per 83 a 61 i amb la classificació per a semifinals com a primers de grup.

Ara la semifinal dels blaugranes serà dissabte a les 11.30 h de Barcelona. El rival serà l'Iberostar Canarias, segon del Grup B.