València CF – FC Barcelona Femení (prèvia): El primer de deu

València CF – FC Barcelona Femení (prèvia): El primer de deu

13 h, Gol: Les blaugranes inicien el tram final de Lliga en un terreny complicat, però depenent de si mateixes
Objectiu deu de deu. El Barça Femení inicia el l’últim terç de la Lliga al sempre complicat camp del València aquest diumenge a la tarda (13 h). La derrota en l’última jornada a casa amb l’Athletic Club (0-1) ha deixat les blaugranes en segona posició per darrere de l’Atlètic de Madrid, que amb el triomf a Huelva en el partit avançat se situa provisionalment a quatre punts. És, doncs, un duel crucial per al Barça, que continua depenent de si mateix per ser campió.

I és que en la propera jornada rebrà precisament les matalasseres. Això serà, però, després d’una nova aturada internacional, en acabar el duel a Paterna. Es tracta d’una situació repetida les dues últimes temporades: el Femení va visitar el València a la segona volta amb la imperiosa necessitat de vèncer. I ho va aconseguir.

El conjunt que dirigeix Fran Sánchez viatjava aquest dissabte a la capital del Túria amb les següents 18 futbolistes: Ràfols, Ruth, Marta Unzué, Melanie, Vicky Losada, Marta Torrejón, Olga García, Alexia, Patri, Paños, María León, Duggan, Fabiana, Bárbara, Bussaglia, Andonova, Martens i Aitana. Per decisió tècnica, no han entrat a la llista Røddik, Gemma, Andrea i Morroni, mentre que, per lesió, tampoc hi seran Mariona, Leila i Andressa Alves.

El València, per la seva banda, arriba a la cita en una dinàmica positiva de cinc victòries, un empat i una derrota en les set darreres jornades. Les xe tenen l’opció de superar el Betis a la quarta plaça.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut