Xavi Pascual: “L’Ademar sempre juga bé al Palau”

Xavi Pascual: “L’Ademar sempre juga bé al Palau”

El tècnic blaugrana ha avisat de la dificultat de la visita del segon classificat de la Lliga Asobal i ha destacat el mèrit que té el conjunt lleonès per compaginar alt nivell a Europa i en competició domèstica

Aquest dimecres el Palau Blaugrana viurà un duel de màxima aspiració entre el líder destacat de la Lliga Asobal, el Barça Lassa, i el segon classificat, l’Abanca Ademar de Lleó. Un partit al capdavant de la taula que arriba amb els dos equips immersos en les respectives batalles finals a la Lliga de Campions. I és que l’Ademar també disputa la màxima competició continental, i Xavi Pascual ha recordat a la prèvia del duel que el conjunt dirigit per Rafa Guijosa “està lluitant amb el Montpeller per ser entre els 16 millors de la Champions”.

La participació de l’Ademar a la Champions és precisament un dels mèrits que ha destacat el tècnic blaugrana a la roda de premsa prèvia: “Ha passat a jugar cada tres dies, amb els viatges, i ja sabem el que costa això”. Pascual també té molt presents les últimes visites de l’equip lleonès a Barcelona: “L’Ademar sempre que ve al Palau juga bé; sabem que hauran preparat bé el partit amb diversos sistemes”.

El tècnic culer ha destacat el matx de la temporada passada, en què el Barça Lassa es va imposar per un ajustat 26-25 amb un final d’infart. Això, per a Pascual, “no és un avís, és qüestió de saber contra qui jugues”. Els precedents més recents, però, són d’aquesta temporada, ja que lleonesos i catalans ja s’han enfrontat en dues ocasions amb doble triomf blaugrana. A la Lliga el resultat va ser de 21-26, i la final de la Copa Asobal va acabar amb un clar 28-22.

Tot i que no ha pogut donar molts detalls de la convocatòria que podrà formar, Xavi Pascual s’ha referit als problemes físics que arrosseguen alguns jugadors, i espera que algun pugui ajudar l’equip sobre la pista. És el cas de Dika Mem, que en l’últim partit va patir una torçada de turmell que li va impedir tornar a la pista contra el Wisla Plock.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut