Inter-Barça: un clàssic de la Copa del Rei

Inter-Barça: un clàssic de la Copa del Rei

Els dos equips tenen un llarg historial d’enfrontaments a la Copa del Rei: s’han trobat fins ara en cinc de les set edicions disputades, amb quatre victòries blaugrana i un sol triomf del conjunt interista

L’edició actual és la vuitena des que es va instaurar el nou format de Copa del Rei de futbol sala. Doncs bé, comptant aquesta, el Barça Lassa i el Movistar Inter s’hauran creuat en sis de les vuit edicions de la Copa del Rei. A partir de dimarts comença una eliminatòria de semifinals que promet ser espectacular. L’anada, aquest dimarts dia 20 a Torrejón (20.30 h); i la tornada, la setmana següent, el dimarts dia 27 al Palau (21 h).

Precedents favorables al Barça

Fins ara, els dos equips s’han enfrontat en cinc ocasions: una final, tres semifinals i uns vuitens de final. D’aquestes, el Barça ha resultat vencedor en quatre ocasions: a la final de la temporada 2010/11 (4-3); a les semfinals de la temporada 2011/12 (3-1 al Palau i 2-3 a Torrejón) i 2012/13 (5-0 al Palau i 3-3 a Torrejón) i als vuitens de final de la temporada 2013/14 (4-3, després de pròrroga). En canvi, el Movistar Inter va guanyar l’última semifinal que va enfrontar els dos equips el curs 2014/15 (4-2 a Torrejón i 3-5 al Palau). Curiosament, sempre que s’han enfrontat entre ells, l’equip que ha passat l’eliminatòria s’ha acabat proclamant vencedor de la Copa del Rei.

Moments per recordar

Els enfrontaments Barça-Inter de Copa del Rei han deixat grans moments per al record. Per exemple, els gols de Torras i Lin per remuntar i guanyar la final del 2011 a la pròrroga (4-3); el 5-0 a l’anada de les semifinals de la temporada 2012/13 amb doblet de Lozano, i l’última victòria blaugrana per 4-3 als vuitens de final de la temporada 2013/14, un triomf èpic al Palau amb remuntada i gol decisiu de Wilde a la pròrroga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut