El Mobile World Congress, els campions de Copa de bàsquet i les institucions catalanes, protagonistes a la Llotja President Suñol

El Mobile World Congress, els campions de Copa de bàsquet i les institucions catalanes, protagonistes a la Llotja President Suñol

El president Josep Maria Bartomeu ha rebut una delegació del congrés de telefonia que dilluns comença a Barcelona i el president del Parlament, Roger Torrent, que ha visitat per primera vegada el Camp Nou

La visita històrica del Girona FC al Camp Nou ha estat acompanyada d’una intensa activitat al marge del partit, tant al terreny de joc com a la Llotja President Suñol, on ha destacat la presència del Mobile World Congress, que dilluns començarà a Barcelona. El Club s’ha erigit en un dels grans aliats de la ciutat per conservar el congrés de telefonia més important del món, i el seu compromís amb la fira de tecnologia i innovació que organitza GSMA ha quedat reflectit en l’acció que han protagonitzat els jugadors abans de l’inici del partit, amb una fotografia de grup amb la imatge corporativa del MWC i l’anunci de l’esdeveniment a través de l’speed time, les pantalles de leds que envolten el terreny de joc. A més, el president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident de l’Àrea de Màrqueting i Comunicació, Manel Arroyo, han rebut una delegació del congrés encapçalada pel director del Mobile i conseller delegat de GSMA, John Hoffman, i el CEO Michael O’Hara.

El fet que el Girona FC hagi visitat per primera vegada el Camp Nou en partit oficial ha reunit nombrosos representants institucionals, començant pel nou president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent. També han estat convidats a l’Estadi els representants municipals de les ciutats de tots dos clubs, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, i l’alcaldessa de Girona, Marta Madrena, a més del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras. El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha rebut els representants de les institucions catalanes i ha obsequiat Torrent, reconegut barcelonista, amb una samarreta personalitzada.

Els recents campions de la Copa del Rei de bàsquet han ofert el trofeu a l’afició en un Camp Nou que ha ovacionat l’equip de Svetislav Pesic quan ha sortit a la gespa abans de l’inici del Barça-Girona i ha mostrat el trofeu aconseguit a Las Palmas de Gran Canaria. El tècnic serbi, acompanyat del capità Juan Carlos Navarro i de Thomas Heurtel, MVP del torneig, han estat els representants de l’equip a la Llotja, on han estat rebuts pel president Bartomeu, el vicepresident esportiu Jordi Mestre i el directiu responsable de la secció, Joan Bladé.

Altres esportistes culers també han visitat avui la Llotja, com els germans Aleix i Pol Espargaró, pilots de motociclisme, i la nadadora Ona Carbonell, premi UFEC a la millor esportista catalana 2017, que també ha rebut una samarreta amb el seu nom de mans del president Bartomeu. Els representants dels Barça Legends avui a la Llotja han estat el seu entrenador, Chapi Ferrer, i el porter Jesús Mariano Angoy.

El món de la cultura també ha estat representat avui a la Llotja amb el protagonisme de dos escriptors, Martí Gironell, autor del llibre La força d’un destí, guanyador del premi Ramon Llull 2018, i l’escriptora Carola Benet, autora del llibre Papitu. El somriure sota el bigoti.

Entre els actes celebrats a la Llotja també s’ha fet el lliurament de la insígnia del FC Barcelona a Josep Pont i Amenós, nou membre de la Junta Directiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut