El Barça CBS busca una victòria que el permeti seguir en la lluita pel play off

El Barça CBS busca una victòria que el permeti seguir en la lluita pel play off

El conjunt dirigit per Mateo Rubio visita la pista del penúltim classificat en busca d’una victòria que mantingui a l’equip en la part alta de la classificació

El Segle XXI espera aquest dissabte la visita del Barça CBS en el partit corresponent a la vintena jornada de lliga. Les blaugranes confien en sumar una nova victòria que les mantingui en la lluita pel play off abans d’afrontar el tram final de la temporada on es decidirà tot.

Victòria treballada a l’anada

En el partit de la primera volta el conjunt dirigit per Mateo Rubio va haver de treballar fins a l’últim període per acabar enduent-se la victòria per un ajustat 71-66. Pel que respecta a les locals, el conjunt dirigit per Ivan Torino arriba necessitat de victòries per sortir de la part baixa de la classificació. De fet, el Segle XXI només ha sumat 4 victòries en 19 jornades.

Un calendari complex

Després de visitar la pista del Segle XXI, les blaugranes afronten tres jornades decisives en les quals es jugarà bona part de les seves opcions per ser a la fase final de la temporada. La setmana vinent el Barça CBS rebrà el cuer de la lliga i posteriorment els de Mateo Rubio visitaran la pista del Celta, el líder de la lliga. D’aquí a tres jornades, les de Sant Feliu rebran al Duran Maquinaria Endino el quart classificat de la lliga (amb una victòria més que el Barça).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut