Barça Lassa A – Iberostar Canarias (60-76): Cauen a semifinals

L’infantil A del bàsquet blaugrana no pot superar als tinerfenys i jugarà el 3r i 4rt lloc de la MiniCopa Endesa

Els de Carles Flores no s’han pogut sobreposar a un gran tercer quart de l’Iberostar i hauran de disputar la final de consolació de la MiniCopa Endesa que s’està jugant a Las Palmas de Gran Canaria.

A remolc

Ja des del primer quart es va veure que el partit seria complicat. L’Iberostar dominava el marcador en el primer quart. Els blaugranes no trobaven l’encert a cistella i els tinerfenys obrien escletxa en la marcador (11-18) en els primers 10 minuts.

Durant el segon quart els blaugranes han anat retallant diferencies, amb una millora dels percentatges ofensius, i marxaven al descans amb un 29 a 33 desfavorable.

En el tercer quart, un parcial inicial d’Iberostar de 0 a 6, deixava els canaris amb 10 punts per sobre, una diferencia que creixia a la part final de quart per situar-se en un perillós 42 a 57.

En el darrer quart els blaugranes han recuperat fins estar a 10 punts (53-63) a l’equador del darrer període, però la renda era massa gran i els blaugranes han acabat caient per 60 a  76 i diumenge jugaran el tercer i quart lloc, a les 10.30 h davant el perdedor de la semifinal entre Real Madrid i Divina Seguros Joventut.