“És el moment de treballar més que mai i ser positives”

“És el moment de treballar més que mai i ser positives”

L’entrenador Fran Sánchez i Alexia Putellas s’han mostrat optimistes abans de la important visita de diumenge al València
Abans del partit de Lliga de diumenge a Paterna, el tècnic Fran Sánchez i la jugadora Alexia Putellas han enviat un missatge en positiu. Els dos han parlat de la situació de l’equip després de quedar-se a un punt del primer lloc, i també hi ha hagut temps per reflexionar sobre el calendari.

Les declaracions de Fran Sánchez

“El València és un bon equip. Està a dalt a la classificació. Aquí va ser un partit igualat i competit i espero una mica el mateix allà”.

“Quan els resultats són negatius sempre et quedes amb la sensació que no s’ha jugat bé o no s’han fet bé les coses. Jo crec que diumenge vam fer un bon partit, molt semblat al d’altres ocasions, especialment a casa, però al davant teníem un bon rival. Elles van ser més efectives i crec que és el que va marcar la diferència”.

“L’equip està conscienciat, amb ganes de mantenir el nivell de joc i ser una miqueta més efectives de cara a porteria. Quan et trobes pedres en el camí és el moment de treballar més que mai, ser positives i intentar tirar les coses endavant”.

“Més que parlar de seleccions, el que s’hauria de plantejar una mica és el calendari. Una dada objectiva és que des de diumenge que juguem contra el València fins a l’1 d’abril, contra el Granadilla, les jugadores poden jugar fins a 11 partits en 35 dies. És una bestialitat tenint en compte que les nostres jugadores són professionals, però no tenen els mitjans que potser tenen els futbolistes. Elles viatgen en vols regulars, amb el desgast que suposen els desplaçaments... A la majoria de Lligues potents europees el cap de setmana següent d’aquests tornejos que es disputen ara no hi ha competició. Vull dir amb això que s’hauria de replantejar el calendari, perquè les protagonistes de tot això són les jugadores i si volem que hi hagi espectacle i que rendeixin a un nivell òptim hauríem de cuidar-les. Quan es fan els calendaris no es té en compte les jugadores, i no estic parlant només de les del Barça. S’hauria de tenir una mica més de sentit comú. És un moment important i els exigim que rendeixin, i ens oblidem de tot el que porten a sobre, de la càrrega de minuts, de la càrrega de viatges, de l’estrès competitiu de cada partit, de les lesions, les molèsties... S’hauria de plantejar un calendari una mica més coherent per intentar que totes les jugadores de la nostra Lliga poguessin rendir al màxim si el que volem és desenvolupar la Lliga”.

Les declaracions d’Alexia Putellas

“L’equip ha estat treballant bé durant la setmana. El veig bé, amb confiança i amb ganes de guanyar”.

“Sempre que hem anat a jugar a València hem guanyat. En els dos últims anys també necessitàvem guanyar, com ara, i al final l’equip ho va treure. Estic cent per cent confiada que l’equip ho farà bé i ho tirarà endavant”.

“Queden deu partits i lluitarem pels deu. Això ens garantirà tenir el títol. Ara toca el primer, que és el València”.

“El València sempre et competeix amb intensitat, sobretot al seu camp. Solen tenir molta afició, i pressiona. El seu camp és un d’aquests difícils però, a la vegada, molt maco de jugar”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut