Local

El Barça suma dos punts en un partit igualat fins al final (31-37)

L’equip dirigit per Tomy García aconsegueix sumar la bonificació ofensiva i la defensiva contra el Senor Independiente Rugby

El Barça s’ha enfrontat avui al Senor Independiente Rugby en el partit corresponent a la dissetena jornada de Lliga. El matx, que ha estat igualat fins a l’últim minut, s’ha acabat decidint a l’última jugada.

El Barça ha començat l’enfrontament amb molta iniciativa i ha estat capaç de dominar el joc durant els primers compassos. Tot i així, qui ha aconseguit obrir el marcador ha estat el Senor Independiente, que ha posat el 5-0 al minut 5. El Barça només ha necessitat cinc minuts per refer-se, ja que al minut 10 Franco Velarde ha anotat un assaig després d’una molt bona jugada individual. A més, Bautista Guemes ha fet la transformació que ha deixat el 7-5 al marcador.

Superat el quart d’hora els de Santander s’han tornat a posar per davant amb un assaig transformat (7-12). Els de Tomy García han escurçat la diferència amb un cop de càstig transformat per Guemes al minut 20 (10-12). Aquesta diferència s’ha ampliat abans del descans gràcies al cop de càstig i a l’assaig dels visitants, que han deixat el 10-22 a l’electrònic. I just en l’última acció del primer temps els blaugranes han escurçat la diferència amb un assaig transformat (17-22).

Domini blaugrana al tram final

Al segon temps el Barça ha saltat al terreny de joc amb les idees molt clares i amb intenció de capgirar el marcador. De fet, en una de les primeres accions de la segona part Bruno Granell ha anotat el tercer assaig blaugrana (24-22). Pocs minuts més tard els de Santander s’han tornat a posar per davant amb un cop de càstig que posava el 24-25 a l’electrònic. No ha estat fins el minut 68 que els visitants han ampliat la diferència amb un nou assaig (24-30). A cinc minuts per al final el Barça ha anotat una marca que ha tornat a avançar els barcelonistes (31-30), però en l’última acció del partit el Senor Independiente ha pogut anotar un nou assaig que ha deixat el 31 a 37 definitiu.

Dos punts importants

Tot i la derrota, el Barça suma dos punts per la bonificació ofensiva i defensiva que el deixa amb 40 punts després de 17 jornades de Lliga. Els culers continuen aspirant al playoff, i més després de la derrota de la UE Santboiana, que es queda amb 46 punts. La pròxima jornada els blaugranes visitaran el camp del SilverStorm El Salvador.