El Barça suma dos punts en un partit igualat fins al final (31-37)

El Barça suma dos punts en un partit igualat fins al final (31-37)

L’equip dirigit per Tomy García aconsegueix sumar la bonificació ofensiva i la defensiva contra el Senor Independiente Rugby

El Barça s’ha enfrontat avui al Senor Independiente Rugby en el partit corresponent a la dissetena jornada de Lliga. El matx, que ha estat igualat fins a l’últim minut, s’ha acabat decidint a l’última jugada.

El Barça ha començat l’enfrontament amb molta iniciativa i ha estat capaç de dominar el joc durant els primers compassos. Tot i així, qui ha aconseguit obrir el marcador ha estat el Senor Independiente, que ha posat el 5-0 al minut 5. El Barça només ha necessitat cinc minuts per refer-se, ja que al minut 10 Franco Velarde ha anotat un assaig després d’una molt bona jugada individual. A més, Bautista Guemes ha fet la transformació que ha deixat el 7-5 al marcador.

Superat el quart d’hora els de Santander s’han tornat a posar per davant amb un assaig transformat (7-12). Els de Tomy García han escurçat la diferència amb un cop de càstig transformat per Guemes al minut 20 (10-12). Aquesta diferència s’ha ampliat abans del descans gràcies al cop de càstig i a l’assaig dels visitants, que han deixat el 10-22 a l’electrònic. I just en l’última acció del primer temps els blaugranes han escurçat la diferència amb un assaig transformat (17-22).

Domini blaugrana al tram final

Al segon temps el Barça ha saltat al terreny de joc amb les idees molt clares i amb intenció de capgirar el marcador. De fet, en una de les primeres accions de la segona part Bruno Granell ha anotat el tercer assaig blaugrana (24-22). Pocs minuts més tard els de Santander s’han tornat a posar per davant amb un cop de càstig que posava el 24-25 a l’electrònic. No ha estat fins el minut 68 que els visitants han ampliat la diferència amb un nou assaig (24-30). A cinc minuts per al final el Barça ha anotat una marca que ha tornat a avançar els barcelonistes (31-30), però en l’última acció del partit el Senor Independiente ha pogut anotar un nou assaig que ha deixat el 31 a 37 definitiu.

Dos punts importants

Tot i la derrota, el Barça suma dos punts per la bonificació ofensiva i defensiva que el deixa amb 40 punts després de 17 jornades de Lliga. Els culers continuen aspirant al playoff, i més després de la derrota de la UE Santboiana, que es queda amb 46 punts. La pròxima jornada els blaugranes visitaran el camp del SilverStorm El Salvador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut