Duel al capdavant de la Lliga Asobal

Duel al capdavant de la Lliga Asobal

El Barça Lassa rep aquest dimecres al Palau l’Ademar de Lleó, equip de Champions, que ocupa el segon lloc i que ha guanyat 8 dels últims 11 partits domèstics

Immers en la lluita de les últimes jornades de la fase de grups de la Lliga de Campions, el Barça Lassa torna a connectar amb la Lliga Asobal per afrontar un duel de màxima exigència. Aquest dimecres, a les 20.30 hores (Movistar+), l’equip de Xavi Pascual rep el segon classificat de la Lliga, l’Abanca Ademar de Lleó, que també disputa la màxima competició europea.

El conjunt blaugrana arriba al partit amb la remuntada contra el Wisla Plock (28-27) molt recent, però centrat plenament en la visita del segon classificat de la Lliga Asobal. Un Ademar de Lleó que acumula bons resultats en les últimes jornades, ja que ha guanyat els últims quatre partits i en els últims 11 només ha patit dues derrotes. El Barça Lassa, per la seva banda, és líder amb 35 punts i es manté invicte a la competició.

En el duel d’anada, disputat a Lleó, els blaugranes es van imposar amb claredat per 21-26; la dupla de laterals formada per Dika Mem i N’Guessan, amb vuit i sis gols respectivament, va ser clau. A més, tots dos equips es van tornar a enfrontar a la final de la Copa Asobal al mes de desembre. En aquella ocasió es va repetir el triomf culer (28-22). Per al matx de la segona volta Xavi Pascual podria tornar a comptar amb Yanis Lenne, que ha rebut l’alta mèdica després de patir una fractura en un dit de la mà esquerra el 25 de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut