Les deu claus d’un triomf per recordar

El rècord d’assistència al Palau, el pòquer d’Esquerdinha, els dobles hat-tricks de Ferrao i Rivillos i el debut de Santi Sahuquillo a Primera, entre el més destacat del Barça Lassa-Ríos Renovables Saragossa (11-1)

Va ser un partidàs, però sobretot va ser una gran festa al Palau. El dia que es va batre el rècord de públic de la temporada, amb 4.427 espectadors, l’equip va respondre amb una golejada i va oferir un gran espectacle a l’afició. Un partit per recordar.

Les 10 claus

1. La festa del Palau: 4.427 espectadors. La millor assistència de la temporada. Un públic entregat que va vibrar amb l’espectacle que va brindar l’equip.
  2. Golejada rècord. El resultat d’11-1 contra el Ríos Renovables és la golejada més gran de l’era Plaza, i supera el 3-11 contra el Jumilla de la temporada passada. També és la segona golejada més gran al Palau, per darrere del 13-2 al Talavera de la temporada 2011/12.
  3. Triple hat-trick. No hi ha precedents al Barça Lassa de tres jugadors marcant tres o més gols en un mateix partit. Ahir ho van aconseguir Ferrao, Rivillos i Esquerdinha, aquest últim amb un pòquer.
  4. Segon pòquer de la temporada. Esquerdinha va brillar amb quatre gols. És el segon pòquer de la temporada. El primer el va aconseguir Joselito contra el Gran Canària.
  5. Vuitè hat-trick de Ferrao. El primer de la temporada i el vuitè que aconsegueix com a blaugrana. A més, se situa com a màxim golejador de Primera amb 19 gols, empatat amb Adri Ortego.
  6. Tercer hat-trick de Rivillos. El tercer de la temporada. També va marcar tres gols a la pista del Rivas (Copa del Rei) i al Palau contra el Llevant (LNFS).
  7. Debut de Santi Sahuquillo i presència del planter. El porter del filial va jugar els minuts finals i es converteix en el tercer jugador del planter que debuta a Primera de la mà del tècnic Andreu Plaza, després de Xavi Cols i Sergio González. També cal destacar que Xavi Cols va jugar gairebé deu minuts contra el Ríos Renovables, fet que va permetre fer descansar a la segona part Joao, Dyego i Ferrao de cara a la tornada contra el Movistar Inter.
  8. Les assistències de Tolrà. No va marcar, però va servir tres pilotes magistrals a Ferrao, Rivillos i Esquerdinha. És el rei de les assistències de l’equip, amb 14, per davant de Dyego, que n’ha repartit 10.
  9. Més de 100 gols: El Barça és l’equip més golejador de Primera i el primer que supera els 100 gols en el present campionat de Lliga. Concretament, 105 gols en 22 partits, amb una mitjana de 4,7 gols per enfrontament. A més, el Barça Lassa ha marcat cinc gols o més en deu duels de Lliga dels 22 disputats fins ara.
  10. La resiliència de l’equip: Una vegada més el Barça Lassa es va sobreposar a les baixes. Ahir faltaven cinc jugadors: Lozano, Roger Serrano, Rafa López, Aicardo (lesió) i Sedano (sanció). L’equip no va buscar excuses i va aconseguir un triomf més que solvent.