4 partits, 4 triomfs: El balanç del formatiu del futbol sala

Els més petits es sumen al triomf del Barça Lassa B i protagonitzen un cap de setmana perfecte

Si el Barça Lassa B s’imposava per 5 a 4 a Pescados Burela, el juvenil ho feia en el derbi català per 4 a 1 a Catgas de Santa Coloma. Els més petits, l’equip aleví també guanyava per 6 a 0 el Badalona Futsal.

Dos triomfs al Bages

Els equips infantil i cadet jugaven a la pista del Manresa FS i els dos van tornar a Barcelona amb un triomf. El partit de l’infantil a Manresa es va desenvolupar  amb un inici trepidant. Al minut 1, Roger aprofitava una bona assistència de Adrián Tapias per finalitzar al segon pal 0-1.A la següent jugada, una bona transició ofensiva, després d'un rebuig del porter, Adrián Tapias feia el 0-2.

Gran inici pel conjunt blaugrana, però al minut 5 els locals retallaven distàncies en una bona jugada de falta 1-2. El Manresa apretava molt bé la sortida de pilota blaugrana amb una gran pressió, i disposaven de grans ocasions ben resoltes per la defensa culer i el porter Pau.

Al minut 13, Pol Salas finalitzava un 1 contra 1 amb el porter definint molt bé, després d'una altra gran assistència de Adrián Tapias. Amb el 1-3 es va arribar a la mitja part, amb una molt bona actuació del porter Pau López, sent decisiu amb totes les seves intervencions, fins a un total de 17 a la primera part.

A la segona part, l'infantil va saber jugar amb el marcador a favor i es va mostrar molt seriós en defensa, concedint poques ocasions al rival. Al minut 33, Victor Ramos finalitzava una gran jugada de fort xut al primer pal, després d'una altra assistència de Adrián Tapias. El conjunt local ho va intentar amb porter jugador, però la bona defensa blaugrana i la intensitat mostrada en tot moment va fer que ja no hi hagués gaires ocasions més i el partit va finalitzar amb 1 a 4 favorable al Barça Lassa.

El cadet del Barça Lassa va guanyar per 3 a 5,  un partit que se li complica en els primers minuts. L’inici no va ser el desitjat pel quadre barcelonista, ja que als 3 minuts rebia l’1 a 0. Seguidament l’equip blaugrana patia una expulsió. En situació de 4 contra 3 el conjunt manresà va aprofitar la superioritat per posar un inquietant 2 a 0 en l’electrònic.

Els blaugranes, lluny de donar-se per vençuts, van treure el millor del seu repertori i gràcies a una falta executada amb mestria reduïa diferències en el marcador. Amb el 2 a 1 el Barça Lassa va començar a mostrar el seu joc habitual. Sobre el minut 12 es van produir una sèrie de rebots dins de l’àrea del Manresa que van aprofitar els blaugranes per posar les taules. Tot i disposar de varies ocasions per posar-se per davant, els blaugranes, el resultat no es va moure i els jugadors van enfilar el camí dels vestuaris amb un empat que posava molta emoció de cara a la segona meitat.

A la represa, el FC Barcelona va sortir disposat a no veure’s sorprès, i dins del primer minut d’aquest segon acte un penal va permetre als nois de Martí Graells posar-se per davant en el marcador per primera vegada en el matx. A partir d’aquest moment es van veure els millor minuts de joc dels visitants, però aquest joc i ocasions no es traduïen en gols. A l’equador d’aquesta segona meitat, una bona jugada individual, el FC Barcelona posava un tranquil·litzador 2 a 4. El control amb el joc va permetre als blaugranes no tenir gaires ensurts. Però, els del Bages van optar faltant 3 minuts per utilitzar el porter-jugador. Just a falta d’1 minuts per la conclusió del partit els manresans aconseguien marcar el 3 a 4 que posava més emoció. Tot i això, els blaugranes no es van deixar sorprendre i just sobre la botzina aconseguien marcar el definitiu 3 a 5. Aquesta victòria permet al cadet del FC Barcelona mantenir la seva imbatibilitat i seguir líder de la competició.