Barça Lassa – Baskonia: Arrenca la Copa!

Barça Lassa – Baskonia: Arrenca la Copa!

Els homes de Pesic debuten aquest divendres a la competició copera davant el conjunt basc (21.30 hores, #0) en un matx de gran nivell i exigència per a tots dos conjunts, que buscaran el pas a semifinals

Arrenca la Copa per al Barça Lassa, i ho fa amb un autèntic partidàs. Els culers s’enfronten al Baskonia als quarts de final de la Copa del Rei (divendres, 21.30 hores) en un matx que es disputarà al Gran Canària Arena i que es podrà seguir en directe per #0 de Movistar+. Els blaugranes hi arriben després de vèncer contundentment el Bilbao Basket (90-58) en la darrera jornada de Lliga, en el que va ser el retorn de Pesic davant l’afició barcelonista.

Ara els barcelonistes es veuran les cares amb un rival que l’entrenador serbi ja ha guanyat en Copa. I és que en l’edició de 2003 els blaugranes van superar precisament els bascos a la final, i va ser el primer títol de Pesic amb el Barça. El tècnic blaugrana va destacar dimecres: "Estem cent per cent motivats, arribem bé i intentarem treure el màxim dels nostres jugadors".

El rival

El Baskonia arriba en un bon moment després de superar lUnicaja en la darrera jornada de Lliga (96-78). De fet, els bascos continuen escalant posicions. I és que es van classificar per a la Copa en sisè lloc i ara ja són tercers a lACB. El conjunt dirigit pel tècnic català Pedro Martínez és un rival perillós i que compta amb el seu capità, Tornike Shengelia, com a jugador més destacat, ja que és un dels màxims anotadors del campionat lliguer. A més, al perill del georgià cal sumar-hi altres jugadors com Jayson Granger, Beaubois i Matt Janning, a més de l'exblaugrana Marcelinho Huertas. 

El Barça

Els culers, amb la recent arribada de Svetislav Pesic, afronten la Copa amb la intenció de tornar a aconseguir un trofeu que es resisteix des del 2013. Tot i així, els barcelonistes han aconseguit un total de 23 Copes, i sota les ordres de qui va aconseguir la 19a intentaran guanyar la 24a. El tècnic serbi no podrà disposar dels lesionats Seraphin i Marc Garcia, però sí que hi serà el capità Navarro, absent en la passada edició a causa d’una apendicitis aguda. A més, cal recordar que l’11 blaugrana està a només 37 punts de convertir-se en el màxim anotador històric de la Copa. 

Precedents

Aquesta serà la quarta vegada que Barça Lassa i Baskonia s’enfrontaran aquesta temporada, després dels dos duels a la Lliga i un a l’Eurolliga. Fins al moment el balanç dels tres partits disputats és de dues victòries per als bascos (96-72 a l’ACB i 85-82 a Europa), totes dues a Vitòria, i un triomf per als barcelonistes (87-82 a la Lliga) al Palau Blaugrana. Ara espera el quart assalt del curs entre dos grans equips que de ben segur oferiran un gran espectacle per intentar accedir a les semifinals de Copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut