Vine al Clàssic a celebrar la Copa!

Vine al Clàssic a celebrar la Copa!

Des de les 19 h els aficionats podran fotografiar-se amb el trofeu aconseguit a les Canàries i participar en un sorteig per guanyar una samarreta signada

El duel de l’Eurolliga davant el Reial Madrid d’aquest divendres (21.00 hores) serà el primer partit que jugaran els blaugranes després de proclamar-se campions de la Copa del Rei la setmana passada. El matx serà una replica de la final disputada el diumenge a Gran Canària. És per això que serà un partit especial: els aficionats podran veure la Copa exposada al Boulevard, al costat de la porta 4, i fotografiar-s’hi.

Tots aquells aficionats que ho vulguin podran participar en un concurs per aconseguir una samarreta del Barça Lassa signada per tots els jugadors barcelonistes. Per tal de participar-hi, els interessats s’hauran de fer una fotografia amb la Copa i compartir-la al seu compte d’Instagram amb l’etiqueta #AIXÒÉSLACOPA. La fotografia que acumuli més likes des del divendres 23 a les 19 h fins al dilluns 26 a les 12 h serà la guanyadora de la samarreta.

Oferiment de la Copa i mosaic

El capità Joan Carles Navarro, juntament amb la resta de l’equip, oferirà la Copa als aficionats del Palau deu minuts abans de l’inici del partit. El Palau Blaugrana rebrà els campions amb un mosaic que es lluirà mentre es dugui a terme la presentació dels campions de la passada Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut