L'exhibició assistent d'Heurtel

L'exhibició assistent d'Heurtel

El base francès ha realitzat una actuació estel·lar davant el Gran Canària amb un total de 14 assistències, més que qualsevol jugador del Barça Lassa en un partit en tota la història de la Copa del Rei

El Barça Lassa ha superat amb claredat i contundència l'Herbalife Gran Canària a les semifinals de Copa del Rei (74-87) en un matx en què Thomas Heurtel ha estat el clar protagonista. El base francès ha realitzat una actuació estel·lar, ja que ha repartit un total de 14 assistències, ha anotat 13 punts i ha obtingut un 24 de valoració en els 29 minuts que ha disputat. A més, ha caçat quatre rebots i ha recuperat una pilota.

El 13 barcelonista, amb les seves 14 assistències en un sol partit, supera qualsevol jugador del Barça Lassa en tota la història de la Copa del Rei. Mai cap jugador blaugrana havia repartit tantes assistències en un sol partit de Copa, i eren Juan Carlos Navarro i Marcelinho Huertas, amb deu assistències, els dos barcelonistes que més n'havien aconseguit. A més, s'ha quedat a només una del rècord històric de la competició (Pablo Prigioni, amb 15).

Sens dubte, uns registres assistents espectaculars d'un Heurtel que en finalitzar el partit ha destacat: "Em sento molt còmode amb el sistema de joc de Pesic, però no s'ha de parlar de mi sinó del gran partit i de tots els jugadors, els quals han aportat coses. Jo he donat pilotes i ells han anotat. Tots ho han fet molt bé i això m'ha ajudat a arribar a les 14 assistències", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut