El filial aprofita el cap de setmana

El filial aprofita el cap de setmana

Les noies dirigides per Jordi Ventura vencen i igualen a punts amb el líder de la Segona Divisió
Una altra gran jornada al planter femení, en què va destacar un valuosíssim triomf del filial i un gran actuació del Juvenil-Cadet a Sant Adrià, malgrat l’empat a un final. Aquest és el balanç del cap de setmana:

Femení B – Peña Ferranca (2-0)
El filial es va fer amb el triomf en un duel dominat de principi a fi a la Ciutat Esportiva. Les blaugrana van elaborar un joc fluid davant d’un rival ordenat i tancat. La insistència blaugrana va tenir premi a les acaballes de la primera part, amb un gol de Claudia Pina. La mateixa tònica tindria el segon temps, amb dos pals i gol anul·lat inclosos a les locals, amb un punt d’incertesa perquè el xoc no estava decidit. Fins que de nou Pina va sentenciar en el descompte. Un triomf que va tenir un valor doble, ja que el Barça va ser l’únic dels quatre primers del grup tercer de la Segona Divisió que va vèncer. D’aquesta manera, queda amb els mateixos punts que el líder, el Seagull.

Espanyol – Juvenil-Cadet (1-1)
Una actuació destacada va ser la del conjunt que dirigeix Kiko Melendez, que segueix amb l’evident progressió. Davant d’un oponent més físic que l’havia vençut per 0-3 a la primera volta. Curiosament, els dos gols es van veure en els quatre primers minuts: Ariadna Mingueza va avançar les culers al 3, però a continuació empatarien les periquites. El bon treball de les visitants no tindria la recompensa de cap més gol. Ara, el Barça queda a tres punts del nou líder, la DAMM.

Tecnifutbol Salou – Infantil-Aleví (0-4)
Un altre quadre que manté una dinàmica ascendent és el de Jesús López. Aquesta vegada es va imposar amb contundència a un rival de la zona mitjana. Noah Bezis, Berta Gras, Laura Lobo i Magalí Capdevila van ser les autores del gols. El resultat permet mantenir el frec a frec amb l’Espanyol al capdamunt de la classificació.

Aleví-Benjamí – Igualada (14-0)
La golejada del cap de setmana la van firmar les més menudes. En un duel amb molta diferència entre els dos equips, les dianes van ser obra de Tatiana Pérez (4), Celia Segura (3), Emma Gálvez (2), Andrea Cano, Gadea Blanco, Daniela Arbiol, Martina Pubill i Carla Casellas. Un punt les separa del líder, l’Espanyol. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut