El recital d'Oriola contra Baskonia

El '18' blaugrana va ser una peça clau en el triomf del Barça Lassa contra el conjunt basc als quarts de final de la Copa del Rei, ja que va anotar 14 punts (amb quatre esmaixades incloses) i va caçar set rebots

Exhibició de Pierre Oriola al Gran Canària Arena. El jugador blaugrana va ser una de les peces clau del Barça Lassa per aconseguir el triomf davant Baskonia als quarts de final de la Copa del Rei (94-90). Amb aquesta victòria, els homes de Pesic disputaran dissabte les semifinals davant l’amfitrió, el Gran Canària (21.30 hores).

I és que el ‘18’ barcelonista va estar en tot. Intens en defensa, decisiu en atac i omnipresent en tota la pista. I així ho demostren també les seves estadístiques. Oriola va anotar un total de 14 punts, entre els quals destaquen fins a quatre esmaixades espectaculars. A més, va caçar set rebots (cinc dofensius i dos  de defensius) i va acabar amb un 14 de valoració en els poc més de 26 minuts que va disputar. La gran actuació del català, juntament amb una gran aportació d’Heurtel (20 punts i 9 assistències) i Tomic (18 punts i 9 rebots), va acabar sent decisiva per certificar l’accès a la següent ronda.

En finalitzar, el matx, Oriola va destacar: “Ha estat un gran partit, hauria pogut ser una final. En tot moment hem dominat el ritme del partit, hem sapigut jugar el nostre joc i això ens ha donat la victòria”. A més, l’ala pivot va afegir: “La mentalitat ha estat molt bona, hem sapigut jugar amb calma els darrers minuts i hem dominant el rebot. Ara hem de continuar guanyant, Gran Canària serà un rival molt difícil”. Oriola, que va ser subcampió de Copa la temporada passada amb el València Basket, intentarà aconseguir ara el títol amb el conjunt blaugrana.