Reial Madrid – FC Barcelona Lassa: Nova final de Copa després de tres anys

Reial Madrid – FC Barcelona Lassa: Nova final de Copa després de tres anys

Els blaugranes busquen el primer títol des del 2015 en una final de Copa del Rei contra l’etern rival

El Barça Lassa buscarà aquesta tarda, a partir de les 18:30 hores i en directe per #0 de Movistar+, el primer títol de la temporada, el que seria el primer des de la Supercopa Endesa del 2015, i la que seria la 24a Copa del Rei de la història de la secció. Per aconseguir-ho haurà de superar un Reial Madrid que ha guanyat les quatre últimes edicions i que ha arribat a la final del torneig en un moment molt dolç.

El rival

És un dels millors equips d’Europa i ho ha demostrat en els darrers anys. L’equip que entrena Pablo Laso té grans estrelles que combinen experiència, qualitat i joventut. El seu jugador més destacat és el jove Luka Doncic, de 18 anys, que està envoltat de grans noms com Rudy Fernández, Causeur, Tavares, Facu Campazzo, Felipe Reyes, Carroll, Maciulius, Thompkins, Randolph, Ayón o Taylor.

Per arribar a la gran final el Reial Madrid va superar l’Unicaja de Mâlaga en els quarts de final i, posteriorment, l’Iberostar Tenerife a les semifinals.

El Barça

Arriba a la final després de superar el Baskonia i l’Herbalife Gran Canària, a quarts i semifinals respectivament, i en un moment dolç de confiança i de joc. Els homes de Svetislav Pesic buscaran la que seria la 24a Copa de la història de la secció i el primer títol des del 2015. Tots els jugadors disponibles estaran a disposició de l’entrenador blaugrana, que fa 15 anys va sumar el seu primer títol a la banqueta del Barça amb una Copa del Rei i que espera poder repetir triomf aquest 2018 amb el Barça Lassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut