Hockey Forte – Barça Lassa: Un liderat en joc a la Toscana!

Hockey Forte – Barça Lassa: Un liderat en joc a la Toscana!

(21.00 hores, CERH TV) El conjunt blaugrana, ja classificat per als quarts de final, desitja puntuar en la segona visita a Forte dei Marmi

Ja classificats per als quarts de final, el següent repte del Barça Lassa a la Lliga Europea és segellar la primera posició del Grup C de la Lliga Europea. Els números sortiran si se suma un punt en les dues jornades restants. Però sempre és millor sumar de tres en tres, i aquest dissabte (21.00 hores, CERH TV) s’haurà de demostrar un alt nivell per superar el Forte dei Marmi. “Tenim dues opcions per ser primers de grup; aquesta és la primera i ho volem enllestir com més aviat millor”, va dir Edu Castro dijous.

L’equip s’ha desplaçat aquest divendres cap a la localitat de la Toscana, i aquest vespre ha realitzat l’entrenament previ a un duel per al qual Edu Castro no podrà comptar amb el sancionat Marc Gual. El tècnic ha convocat el júnior Pablo Najera –que podria debutar a la Lliga Europea– per visitar per segona vegada el PalaForte. La primera visita blaugrana en tota la història va produir-se la temporada passada, a l’anada dels quarts de final de la Lliga Europea (1-3).

El Forte, amb 7 punts a Europa, afronta el partit amb la necessitat de puntuar i esperar una ensopegada dels portuguesos a Montreux. Si no es produeix, Forte i Benfica es jugaran la segona posició a Lisboa en l’última jornada. Els italians han guanyat aquesta temporada la Supercopa i ara es troben en segona posició de la competició regular, ja que van perdre aquest dimarts contra el Follonica (0-5).

Els de Pierluigi Bresciani, que al Palau van caure 2-0 en un duel molt ajustat, tenen Enric Torner –fill de Josep Enric Torner i cunyat de Sergi Fernández com un dels homes més destacats, juntament amb els argentins Tonchi De Oro i Nolo Romero i els italians Davide Motaran i Marco Pagnini. Ja sense el veterà Alberto Orlandi, també tenen protagonisme Cinquini i Rossi.

El duel també es viurà a les porteries. El porter internacional Riccardo Gnata és la segona millor porteria de la Lliga italiana i de la Lliga Europea (60 i 6 gols encaixats, respectivament), mentre que Aitor Egurrola i Sergi Fernández són la millor defensa de l’OK Lliga (amb només 23 i 4 gols encaixats). El partit serà arbitrat pels col·legiats portuguesos Miguel Guilhermi i Paulo Rainha.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut