Barça B – Nàstic: Derbi català per mesurar forces al Miniestadi

Barça B – Nàstic: Derbi català per mesurar forces al Miniestadi

16 hores (LaLiga123 TV): Els de Gerard López volen continuar escalant posicions a costa d’un Nàstic que rendeix molt millor a fora de casa

Després de la bona ratxa dels últims partits, el filial torna a tenir una oportunitat per distanciar-se de la part baixa de la classificació contra un rival directe, el Nàstic de Tarragona. De fet, els blaugranes han guanyat quatre dels últims cinc partits, i l’únic partit que han perdut va ser al Miniestadi contra l’Alcorcón, també un rival directe. El tècnic de Granollers presenta una llista de convocats amb les baixes per lesió de Martínez, Sarsanedas, Jose Arnaiz i O. Busquets. La convocatòria és la següent: Cucurella, Rivera, Nahuel, Aleñá, Marc Cardona, M. Hongla, A. Ortolá, Palencia, Ballou, R. de Galarreta, C. Pérez, David Costas, M. McGuane, Varo, Abel Ruiz, J. Cuenca, Miranda i Riqui Puig.

Un Nàstic fiable a domicili

L’equip que entrena Nano Rivas ocupa la 18a posició de la taula amb 32 punts, un menys que el filial barcelonista. El balanç és de 9 victòries, 5 empats i 13 derrotes en el que va de temporada, amb 29 gols marcats i 36 de rebuts. En el partit de la primera volta, al Nou Estadi de Tarragona, el resultat va ser d’empat a 0. Els 18 convocats de Nano Rivas per al partit al Miniestadi són: Dimitrievski, Kakabadze, J. Jiménez, Xavi Molina, Fali, Uche, J. Márquez, Juan Muñiz, M. Barreiro, Assoubre, Maikel Mesa, Pleguezuelo, Suzuki, Tete, Omar, Tejera, C. Arzo, Bernabé. Per tant, Fali tornarà a jugar al Miniestadi contra els seus excompanys després de marxar en el passat mercat d’hivern.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut