FC Barcelona Lassa – AX Olimpia Milan: Derrota en un final ajustat (81-83)

La segona part condemna els de Sito Alonso, que han començat bé el partit però una cistella de Bertans a cinc segons per al final consuma la desfeta al Palau

El FC Barcelona Lassa de bàsquet no s’ha pogut endur el triomf en la 21a jornada de la fase regular de l’Eurolliga. Els de Sito Alonso han perdut contra l’AX Olimpia Milan al Palau (81-83) en un final a cara o creu que s’han endut els italians. Perquè, a cinc segons del so de la botzina, una cistella de Bertans  ha marcat el resultat final d’un partit en què Goudelock i Gudaitis han fet mal els blaugrana.

Especialment a partir del tercer quart, perquè el Barça ha dominat la primera part de l’enfrontament. Amb efectivitat i bones sensacions, també gràcies a 9 punts de Tomic i 7 de Ribas, els de Sito Alonso han posat el primer gran avantatge (25-15, min 10), que han mantingut al segon quart amb un gran Koponen (42-32, min 18).

Però el 14-22 que s’ha donat després del pas per vestidors, amb una bona actuació de Goudelock, Gudaitis i Pascolo, ha capgirat la dinàmica davant un Barça que no s’ha trobat tan efectiu i resolutiu (62-64, min 30).

Malgrat tot, el resultat ajustat s’ha mantingut fins al final. Hanga ha empatat el partit a 79, mentre que Gudaitis ha posat el 79-81 a 24 segons per al final. Tomic, amb un parell de tirs lliures, ha tornat a portar l’esperança al Palau (81-81), però el final ha estat per a Bertans, que ha aconseguit la cistella definitiva (81-83). Una derrota blaugrana que deixa els culers amb 7-14 a la classificació de l’Eurolliga.