Doble sessió per començar una setmana amb dos partits a domicili

Doble sessió per començar una setmana amb dos partits a domicili

Els de Pesic s’han entrenat matí i tarda al Palau per començar a preparar els partits a la pista del Zalgiris i de l’UCAM Múrcia

El Barça Lassa, després de dos dies de descans, s’ha exercitat en doble sessió aquest dilluns al Palau Blaugrana. Els homes de Svetislav Pesic han començat a preparar els dos reptes a domicili que té l’equip aquesta setmana: Zalgiris Kaunas i UCAM Múrcia.

Dues pistes complicades

La primera visita, a Lituània, serà el dijous 1 de març a les 19 hores contra un dels equips revelació de la competició. L’equip que entrena Sarunas Jasikevicius és actualment cinquè a la taula, amb 14 triomfs i 9 derrotes, i es troba en una posició de privilegi per poder disputar els play-offs de l’Eurolliga.

L’equip de Kaunas va superar el Barça Lassa en la primera volta al Palau per 75-81, i els de Svetislav Pesic són conscients que tenen set partits per escalar posicions i continuar creixent com a equip.

El segon repte serà a la pista de l’UCAM Múrcia que entrena Ibon Navarro el dissabte 3 a les 19 hores. L’equip murcià té un balanç de deu triomfs i deu derrotes, ocupa l’onzena posició de la taula i es troba a només una victòria dels play-offs, per la qual cosa el partit serà encara més difícil. El repte del Barça en competició domèstica és acabar la Lliga Regular com més amunt millor. Ara ocupa el quart lloc amb un balanç de 13-7, i té el segon lloc de la taula a una victòria (València Basket).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut