Xavi Pascual: “A Benidorm sempre hem tingut problemes”

El Barça Lassa visita aquest dimecres la pista del conjunt alacantí amb l’objectiu de sumar dos punts abans d’afrontar l’última jornada de la Champions el cap de setmana

El Barça Lassa viatjarà aquest dimecres a primera hora a Alacant per disputar el partit de la jornada 20 de la Lliga Asobal. Els blaugranes juguen a la pista del BM Benidorm (20.30 hores) abans de centrar-se de nou en la Champions, i a la prèvia del partit Xavi Pascual ha destacat les dificultats que ha tingut l’equip en les últimes visites: “Anem a una pista on sempre hem tingut problemes”. I és que cal recordar que en el duel de la temporada passada el Barça Lassa va anar per darrere en el marcador tota l’estona i la victòria culer es va decidir als últims minuts (27-30).

Actualment el Benidorm està situat a la mitja taula, novè, amb 19 punts. En el matx de la primera volta, disputat al Palau, el Barça Lassa es va imposar amb claredat per 34-19, amb una bona actuació de tot l’equip, sobretot en defensa. Tot i aquest últim precedent, Xavi Pascual ha advertit dels perills del conjunt alacantí: “És un bon equip amb dos jugadors per posició. L’entrenador els ha donat un caràcter diferent i defensen molt”, ha explicat. En aquest sentit, ha afegit que “tenen dos centrals defensius experimentats i en atac tenen jugadors de primera línia amb capacitat de resolució”.

Per a aquest partit Pascual podrà disposar de tota la plantilla a excepció de Lasse Andersson, lesionat de llarga durada. Sobre aquest fet, el tècnic blaugrana ha comentat: “En els últims partits hem anat recuperant jugadors, i intentem que aquells que han tingut més càrrega durant aquest temps puguin tenir descans”.

L’equip agafarà un vol aquest dimecres a primera hora en direcció a Alacant, i un cop aterrat es dirigirà a Benidorm. El partit, que es disputarà a les 20.30 hores, es podrà seguir per Movistar +.